3D-Print

Markforged 3D Printing oppstartspakke

Oppstartspakke for alle som vil begynne med 3D printing, inkludert alt du trenger for å komme i gang, for en fast månedlig pris!

Fra kr. 2475,- !

Les mer!

PLM Group er en erfaren leverandør av industriledende 3D-printere for utvikling og produksjon
 

De ubestridte fordelene med 3D-printing endrer i raskt tempo hvordan nye produkter utvikles

Mye av utformingen på deler og produkter vi tar for gitt i dag er et resultat av begrensede muligheter i produksjonen. Tenk nytt! La dine design fokusere på optimal funksjonalitet, vekt og design, uten restriksjonene som tradisjonell produksjon kan føre med seg - fordi kompleksitet er ikke lenger et problem. Få fart på utviklingsprosessen, reduser kostnader og ta bedre avgjørelser basert på tidlige fysiske prototyper. PLM Group har allerede flere års erfaring med 3D-printindustrien, og er forhandler av de ledende merkene innen 3D-printing i dag. Vi har dedikerte 3D-printspesialister som kan hjelpe deg hele veien; fra å finne rett printer til dine behov og inkluderere den i deres prosesser, til full support og service.

 

 

 

"With the introduction of the 3D printer we have reduced the lead times for the production of measurement fixtures from four-six weeks to one-two days. If the production needs a new fixture, we can print it overnight, so it is ready for use in our manufacturing department next morning."
 
- Zlatan Okanovic, Manager Production Engineering, Albin Components AB

Fysiske prototyper

Vil den passe? Vil den holde? Kan vi redusere vekten? Det er ingen bedre måte å svare på dine designspørsmål enn med en fysisk test. Lag en prototype på noen få timer, test den, gjør designforbedringer, og lag en ny. Det er sånn du ender opp med det optimale designet.

Visuelle prototyper

Ta bedre designavgjørelser. Digitale modeller, bilder og videoer er til god hjelp, men ingenting slår å holde det endelige produktet i dine egne hender. Å ta med en prototype til en potensiell kunde er en positiv overraskelse i dag, men i morgen er det en forventet nødvendighet.

Produksjon

Ikke alle produkter blir produsert i hundretusentallet. Bare tenk deg mulighetene ved å flytte produksjonen til ditt eget kontor.

Tilpassing

Én størrelse passer ikke alle. Det som kan være optimalt i et tilfelle er inneffektivt i et annet. Så kompromisser blir gjort, både i designet og hos brukerne. Selv små tilpassinger kan utgjøre store forskjeller i det endelige resultatet.

Produksjonsverktøy

Dette er en av bruksområdene for 3D-print med raskest avkastning. Et av de dyreste og mest tidkrevende aspektene ved industriell produksjon er utarbeidelsen av produksjonsverktøy. Til små og mellomstore verktøy kan en 3D-printer eliminere hele behovet for dette trinnet i produksjonsprosessen.

Innovasjon

Mulighetene er endeløse. Nye produkter og bruksområder for 3D-printing blir funnet hver eneste dag. Hva er din idé?

Vil du lære mer?

Vil du lære mer om bruksområdene for 3D-printing, de forskjellige teknologiene og prøve selv hvordand et er å jobbe med en 3D-printer? Meld deg på vår 3D-print Workshop.

Vil du vite mer om 3D-printere eller informasjon om priser?

Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet.

 

Eller ring oss direkte


Bård Steen-Hansen
Business Development manager
Tlf: +47 4811 6166