3D Systems ProJet 6000/7000

3D Systems ProJet 6000/7000

Genuin SLA for optimal fart, nøyaktighet og vennlige driftskostnader.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

En SLA-printer for de minste detaljer

ProJet 6000/7000 fra 3D Systems er bygd på SLA-printteknologi, som gir deg mulighet til å printe små til medium deler med svært høy nøyaktighet. Innhent selv de aller minste detaljene og skarpeste kantene i mange ulike printmaterialer.

Svært detaljerte prototyper levert av ProJet 6000/7000

Et av områdene der SLA-teknologi virkelig kommer til sin rett er prototyping med svært mange detaljer. Nøyaktigheten kombinert med de mange tilgjengelige materialene gjør det mulig for deg å lage printede deler som er svært like sluttproduktet. Enten du ønsker å ta og føle på designet ditt, eller utføre en tilpasningstest eller fysisk test for funksjonalitet, lar ProJet deg printe modeller med høyt detaljnivå, jevn overflate og i et materiale som passer dine behov.

Det tilgjengelige materialutvalget for ProJet SLA-printere tilrettelegger også for å skape voksmønstre for metallstøping, eller jigger og fiksturer på en god måte.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

Why choose 3D Systems ProJet 6000/7000?

  • Choose between a wide range of materials to fit your needs
  • Print parts with even the smallest details intact, and a smooth finish
  • High accuracy and a wide range of materials gives you a wide range of possible applications
  • One source of machines, materials, service and software

Funksjoner

  • Teknologi: Stereolithography (SLA)
  • Byggevolum: opp til 380 x 380 x 250 mm ved 4000 DPI
  • Lagtykkelse: Automatisert i løpet av prosessen, detaljskanning og videre skanning for større detaljer og interne overflater.
  • Nøyaktighet: +/- 0,045 mm
  • Materialer: PP-lignende, ABS-lignende, klar, støp, smykker, dental, robuste og slitesterke, medisinske, høy temperatur og kompositter

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.