3D Systems ProJet 6000/7000

3D Systems ProJet 6000/7000

Genuin SLA for optimal fart, nøyaktighet og vennlige driftskostnader.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

En SLA-printer for de minste detaljer

ProJet 6000/7000 fra 3D Systems er bygd på SLA-printteknologi, som gir deg mulighet til å printe små til medium deler med svært høy nøyaktighet. Innhent selv de aller minste detaljene og skarpeste kantene i mange ulike printmaterialer.

Svært detaljerte prototyper levert av ProJet 6000/7000

Et av områdene der SLA-teknologi virkelig kommer til sin rett er prototyping med svært mange detaljer. Nøyaktigheten kombinert med de mange tilgjengelige materialene gjør det mulig for deg å lage printede deler som er svært like sluttproduktet. Enten du ønsker å ta og føle på designet ditt, eller utføre en tilpasningstest eller fysisk test for funksjonalitet, lar ProJet deg printe modeller med høyt detaljnivå, jevn overflate og i et materiale som passer dine behov.

Det tilgjengelige materialutvalget for ProJet SLA-printere tilrettelegger også for å skape voksmønstre for metallstøping, eller jigger og fiksturer på en god måte.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

Why choose 3D Systems ProJet 6000/7000?

  • Choose between a wide range of materials to fit your needs
  • Print parts with even the smallest details intact, and a smooth finish
  • High accuracy and a wide range of materials gives you a wide range of possible applications
  • One source of machines, materials, service and software

Funksjoner

  • Teknologi: Stereolithography (SLA)
  • Byggevolum: opp til 380 x 380 x 250 mm ved 4000 DPI
  • Lagtykkelse: Automatisert i løpet av prosessen, detaljskanning og videre skanning for større detaljer og interne overflater.
  • Nøyaktighet: +/- 0,045 mm
  • Materialer: PP-lignende, ABS-lignende, klar, støp, smykker, dental, robuste og slitesterke, medisinske, høy temperatur og kompositter

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.