3D Systems ProJet CJP x60

3D Systems ProJet CJP x60

Lag iøyenfallende helfargede konseptmodeller raskt og kostnadsvennlig.

Fargeprinting – raskt og billig

3D Systems ProJet CJP x60 skaper vakre, helfargede deler ulikt alle andre 3D printere. Denne printeren har noen av de raskeste printtidene, slik at du kan forvandle dine idéer til realistiske konseptmodeller og prototyper på et par timer, for en lav pris per del.

Kommuniser bedre, selg idéene dine mer effektivt, slipp løs kreativiteten, utvikle produkter raskere og øk arbeidsmengden.

Helfargede 3D-print ulikt alle andre

Generøse byggevolum i kombinasjon med den unike evnen til å plassere deler horisontalt og vertikalt fører til at disse printerne er perfekte for bruksområder der gjennomstrømningsraten er høy. Ved bruk av 3D Systems ColorJet Printing (CJP)-teknologi og VisiJet ® PXL™-materialet printer ProJet CJP x60 deler med definerte trekk og presise farger, slik at du kan evaluere de fysiske modellene til dine designkonsepter i nesten ferdig form.

Den pålitelige og budsjettvennlige CJP-teknologien lar deg printe deler med en kostnadsreduksjon på opp til 7 ganger sammenlignet med andre teknologier. Den effektive bruken av materialer lar deg eliminere svinn og reduserer tiden for ferdigstilling, da det ikke er nødvendig med støttemateriale. I tillegg resirkuleres ubrukte kjernematerialer. Det er kun nødvendig med minimal opplæring og ekspertise for å få til et konsekvent og tilfredsstillende sluttresultat.

Hvorfor 3D Systems ProJet CJP x60?

Det finnes flere grunner. Her er tre viktige:

  • Print i profesjonell kvalitet og heldekkende CMYK-farger
  • Raske printertider, generøse volum og lav driftskostnad
  • Enkel etterbehandling uten behov for fjerning av støtter

Funksjoner: ProJet CJP x60

  • Teknologi: Color Jet Printing (CJP)
  • Byggevolum: opp til 508 x 381 x 229 mm
  • Lagtykkelse: 0,1mm
  • Materialer: Gips

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.