3D Systems ProJet MJP 2500

3D Systems ProJet MJP 2500

Print funksjonelle prototyper, voksmønstre eller investment casting masters med den mest nøyaktige og allsidige jetting-teknologien på markedet.

3d systems projet 2500 series 3d printer

ProJet MJP 2500 – tilgjengelig, profesjonell og allsidig

3D Systems ProJet MJP 2500 er den mest populære MultiJet Printing (MJP)-printeren fra 3D Systems. Den er designet for å kombinere profesjonelle 3D-printing funksjoner med en budsjettvennlig pris, en kontorvennlig størrelse og enkel prosessering av deler. Avhengig av hvilken modell du velger, kan du lage funksjonell presisjonsplast og elastomeriske deler, eller voksmønstre og investment casting masters.

MJP-serien med 3D-printere leverer modeller med høy oppløsning, prototyper og deler med injection molding-kvalitet etter behov.

Deler med profesjonell kvalitet – raskt

Ta steget fra skrivebords 3D-printing til bruk 24/7 og få flere deler på kortere tid. ProJet MJE 2500-seriens industrielle printhode og optimaliserte printparametere printer opp til 3 ganger raskere enn lignende printere, for bedre effektivitet og høyere produktivitet.

Presisjonsprinting av stive og elastomeriske deler, voksmønstre eller investment casting masters med nøyaktighet, uovertruffen overflatebehandling og slitesterkhet for ordentlig funksjonell testing. Etterbehandlingen av MJP-deler er svært enkel. Ingen skraping for hånd, vannstråle med høyt trykk, kaustiske kjemiske bas eller krav til spesielle fasiliteter.

Hvorfor velge 3D Systems ProJet MJP 2500?

Det finnes flere grunner. Her kommer tre viktige fordeler:

  • Eksepsjonelt skarpe kanter og definisjon av små detaljer
  • Valg av plast, voks og elastomeriske materialer utviklet for ytelse
  • Print nøyaktige deler som opprettholder integritet over tid, slik at du kan ta informerte avgjørelser

Funksjoner

  • Teknologi: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggevolum: 295 x 211 x 142 mm
  • Lagtykkelse: 0,032 mm
  • Materialer: PP-lignende, ABS-lignende, klar, elastomer, voks
3d-systems-visijet-m2

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.