3D Systems ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600

ProJet MJP 3600 er en kontorkompatibel 3D-printer som tilbyr en hands-off prosess hele veien fra opplastning av filer til ferdig print.

Deler med høy ytelse fra ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600 er en MultiJet Printing (MJP) plastprinter som er designet for å utvikle deler med høy ytelse og nøyaktighet til en budsjettvennlig pris. Den passer inn i kontorlandskapet, og delene er enkle å prosessere.

Få frem de gode detaljene og glatte overflatebehandlingene ulikt alle andre 3D-printere med ProJet MJP 3600-serien. Kvalitet og nøyaktighet i henhold til CAD-filen, uovertruffent skarpe kanter, overflatebehandling og bevist ytelse, pålitelighet og kvalitet.

Deler av høy kvalitet med en jevn overflatebehandling

Produser flere deler raskere, og print opp til 2x raskere enn lignende printere. Med et byggevolum av høy kapasitet, og automatisert prosessering av partier kan du øke fleksibiliteten og tilrettelegge for repetisjon og validering.

MJP 3600 Series passer inn i kontorlandskapet og er enkel i bruk, da den tilbyr en nesten autonom printopplevelse fra opplastning av filer til ferdig del. Med en strømlinjeformet og trygg etterbehandling av hele partier, ulik andre konkurrerende 3D MultiJet-printere, kan du ferdigstille intrikate deler opp til 4x raskere.

Why choose 3D Systems ProJet MJP 3600?

  • Get more parts faster with a high-capacity file-to-finished part process
  • Get greater geometric freedom with effective support removal
  • Enjoy exceptional sharp edges and fine feature definition

Funksjoner

  • Teknologi: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggevolum: 298 x 185 x 203 mm
  • Lagtykkelse: 0,016 mm – 0,029 mm – 0,032 mm
  • Materialer: VisiJet M3 X – VisiJet M3 Crystal – VisiJet M3 Black – VisiJet M3 Proplast – M3 Navy – VisiJet M3 Techplast – VisiJet M3 Procast, med mer…

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.