DyeMansion Powerfuse S

DyeMansion Powerfuse S

Det grønne, industrielle etterbehandlingssystemet med damp for forseglede overflater

Great looking surface finish for your 3D printed parts

DyeMansion Powerfuse S er basert på DyeMansions teknologi VaporFuse Surfacing (VFS). Med VFS får du forseglede deler som kan vaskes, og deler som har injection molding-lignende overflater. Overflatens ruhet minimeres, og hele prosesskammeret fylles med damp mens det er vakuum.

Dette sikrer en prosessering av komplekse geometrier og interne overflater som kan reproduseres. VFS fungerer for alle vanlige typer plast, og særlig for fleksible polymerer slik som TPU, der mekaniske teknikker ikke egner seg. Løsemiddelet som brukes er godkjent for kontakt med mat i henhold til EU-forskrift (EU) 10/2011.

Lag deler med jevne, injection molding-lignende overflater

Powerfuse S er klar for Industri 4.0. Systemet sørger for helautomatisk loading, konnektivitet og sporingsfunksjoner for batch.

Validerte og spesielt utviklede programmer for alle vanlige materialer er tilgjengelige og klare til bruk.

I tillegg kan alle prosessparametere tilpasses individuelt til andre materialer.

Dette sikrer fleksibilitet og sømløs integrering med eksisterende produktprosesser, slik som arbeidsflyten DyeMansion Print-to-Product.

Hvorfor velge DyeMansion Powerfuse S?

Det er mange grunner, men her er tre viktige fordeler:

  • Få injection molding-lignende overflater
  • Forseglede overflater som kan vaskes
  • Kan både brukes med hard og bøyelig plast

Funksjoner: DyeMansion Powerfuse S

  • 40-80 minutters syklustid
  • Robust og stødig konstruksjon
  • Løsemiddel godkjent for kontakt med mat

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.