DyeMansion Powershot C

DyeMansion Powershot C

Bransjestandarden for enkel og effektiv rengjøring av 3D-printede deler

Powershot C – rask og effektiv rengjøring av delene

Ved å bruke DyeMansion Powershot C kan opp til 75 % av større SLS- eller MJF-printjobber rengjøres på kun 10 minutter. Reduser tiden som er satt av til rengjøring og hvor mye personell som trengs og øk effektiviteten. En konfigurerbar tidsbryter muliggjør kontinuerlig prosessering av partier med deler mye raskere.

Ved å investere i automatisert delrengjøring med DyeMansion Powershot C, kan du erstatte opp til fire manuelle blastingsystemer. I tillegg til de reduserte driftskostnadene, sparer du på selve investeringskostnaden da investeringen og det påfølgende vedlikeholdet kun gjelder for ett enkelt system.

Robust design av høy kvalitet får jobben gjort

Sammenlignet med manuelle blastingkabinetter, er Powershot C utstyrt med en roterende kurv og består av rustfritt stål.

To blastingdyser som kjører samtidig, og som er plassert vinkelrett i forhold til den roterende kurven og delene i den, fjerner pulveret på en effektiv måte.

Den fikserte avstanden mellom delene og blastingdysene sikrer reproduserbare resultater uten å skade delene i prosessen.

Hvorfor velge DyeMansion Powershot C?

  • Raskere rengjøring og gjennomstrømning
  • Reduser mengden nødvendig utstyr
  • Reduser kostnaden og tiden forbundet med manuelt arbeid
  • Konsekvente resultater

Funksjoner:

  • Robust og stødig design
  • Kabinett i rustfritt stål
  • Dyser av høy kvalitet
  • Syklustid på 3-10 minutter

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.