DyeMansion Powershot S

DyeMansion Powershot S

Det ledende blastingsystemet for ferdige deler med en uovertruffen overflatebehandling

Gi delene en flott look med Powershot S

Den automatiserte, mekaniske Powershot S er den mest effektive prosessen på markedet for å oppnå den beste overflatebehandlingen på de ferdige delene. Løsningen gir et unikt matt-glossy utseende og tilfredstillende haptikk på de fleste 3D-printede deler. Materialet på delene fjernes ikke, og løsningen er velegnet til hardplast som PA12 og PA11 i alle former. Syklustiden er kun 10 minutter, og kapasiteten til hver syklus egner seg for middels store jobber. Dette gjør Powershot S svært kostnadseffektiv.

Using the automated PolyShot Surfacing, instead of time-consuming abrasive methods like tumbling, increases your productivity and part quality significantly. Bruk av automatisert PolyShot Surfacing, i stedet for tidkrevende slipende metoder som tromling, sørger for en betydelig økning av produktiviteten og kvaliteten på delene.

Effektiv overflateteknologi for sluttbrukerdeler

Powershot S er basert på en teknologi kalt PolyShot Surfacing (PSS).

Perler drevet av komprimert luft jevner ut de høyeste og laveste delene av overflaten, slik at delens kvalitet blir mer homogen.

I løpet av prosessen lukkes porene, og resultatet forbedres betydelig grunnet den jevne overflaten.

Dette er spesielt viktig for etterbehandlingstrinnene som kommer senere, slik som for eksempel kjemisk farging i et vannbad. Fargene på grunnmaterialet blir mye jevnere.

Hvorfor velge DyeMansion Powershot S?

  • Rask og effektiv med kontinuitet i matte eller glossy resultater
  • Reduser mengden utstyr
  • Reduksjon i manuell arbeidstid og kostnad
  • Den beste overflatebehandlingen og en nødvendighet for å maksimere fargeresultater

Funksjoner: DyeMansion Powershot S

  • 5-15 minutters variabel syklustid
  • Robust og stødig design
  • Kabinett i rustfritt stål
  • Dyser av høy kvalitet

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.