DyeMansion Powershot S

DyeMansion Powershot S

Det ledende blastingsystemet for ferdige deler med en uovertruffen overflatebehandling

Gi delene en flott look med Powershot S

Den automatiserte, mekaniske Powershot S er den mest effektive prosessen på markedet for å oppnå den beste overflatebehandlingen på de ferdige delene. Løsningen gir et unikt matt-glossy utseende og tilfredstillende haptikk på de fleste 3D-printede deler. Materialet på delene fjernes ikke, og løsningen er velegnet til hardplast som PA12 og PA11 i alle former. Syklustiden er kun 10 minutter, og kapasiteten til hver syklus egner seg for middels store jobber. Dette gjør Powershot S svært kostnadseffektiv.

Using the automated PolyShot Surfacing, instead of time-consuming abrasive methods like tumbling, increases your productivity and part quality significantly. Bruk av automatisert PolyShot Surfacing, i stedet for tidkrevende slipende metoder som tromling, sørger for en betydelig økning av produktiviteten og kvaliteten på delene.

Effektiv overflateteknologi for sluttbrukerdeler

Powershot S er basert på en teknologi kalt PolyShot Surfacing (PSS).

Perler drevet av komprimert luft jevner ut de høyeste og laveste delene av overflaten, slik at delens kvalitet blir mer homogen.

I løpet av prosessen lukkes porene, og resultatet forbedres betydelig grunnet den jevne overflaten.

Dette er spesielt viktig for etterbehandlingstrinnene som kommer senere, slik som for eksempel kjemisk farging i et vannbad. Fargene på grunnmaterialet blir mye jevnere.

Hvorfor velge DyeMansion Powershot S?

  • Rask og effektiv med kontinuitet i matte eller glossy resultater
  • Reduser mengden utstyr
  • Reduksjon i manuell arbeidstid og kostnad
  • Den beste overflatebehandlingen og en nødvendighet for å maksimere fargeresultater

Funksjoner: DyeMansion Powershot S

  • 5-15 minutters variabel syklustid
  • Robust og stødig design
  • Kabinett i rustfritt stål
  • Dyser av høy kvalitet

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.