Figure 4

Figure 4

Gjør 3D-produksjonen enkel med en skalerbar fabrikkløsning for digital molding som ikke kompromitterer hastighet eller kvaliteten på sluttproduktet.

Designet for rask produksjon av deler med høy kvalitet

3D Systems Figure 4 er bransjens første skalerbare, helintegrerte 3D-printerplattform med ultra rask fart som muliggjør gjennomstrømning på opp til 15 ganger mer enn andre 3D-printersystemer med opp til 20x lavere kostnad sammenlignet med deler produsert på tradisjonelt vis.

Figure 4 leverer svært rask additiv produksjonsteknologi i diskrete moduler, som gjør det mulig å plassere den på automatiserte samlebånd og integrere den med sekundære prosesser, inklusiv vaskingen, tørkingen og herdingen av sluttprodukter.

Plattformen som vokser i takt med dine behov

Figure 4 gjør det mulig å utvide produksjonskapasiteten i henhold til etterspørsel for rask prototyping og direkte 3D-produksjon i lavere volum. Du kan lage et modulært system som vokser i takt med volumet, hele veien opp til en helautomatisert, helintegrert fabrikkløsning.

Prosessen med digital molding øker og forenkler produksjonen da automatisering av plastdeler med lavt volum går raskere. Digital molding reduserer utviklingskostnader, øker produktiviteten og eliminierer kravene til verktøy.

Figure 4 sørger for produktivitet via hastighet og automatisering, med nøyaktige sluttprodukter som kan lages igjen og igjen, med bevist Six Sigma-ytelse i flere ulike robuste produksjonsmaterialer.

Hvorfor velge 3D Systems Figure 4?

 • Lar produksjonskapasiteten med flere industrielle materialer vokse i takt med etterspørsel
 • Reduserer utviklingskostnader, øker produktivitet og eliminerer krav til verktøy
 • Reduserer nedetid med økt produtivitet, holdbarhet, repeterbarhet og lavere totalkostnad for driften

Funksjoner

 • Teknologi: DLP
 • Byggevolum: 124,8 x 70,2 x 196 mm
 • Maks. oppløsning: 1920 x 1080 piksler
 • Materialer: Manuelll helling, automatisert påfylling

3D Systems Figure 4 Standalone


Budjettvennlig industriell løsning for lavere kostnad for produksjon av deler
Figure 4 Standalone er en budsjettvennlig og allsidig løsning for produksjon i lave volum, og rask prototyping av hundrevis av deler i måneden. Figure 4 Standalone tilbyr kvalitet og nøyaktighet med industriell holdbarhet, service og support.

Figure 4 Modular

En løsning for 3D-produksjon som kan oppgraderes i henhold til vekst.
Figure 4 Modular er velegnet til middels gjennomstrømning og har et automatisert påfyllingssystem. Med en kapasitet som kan utvides med opp til 24 printere, tilrettelegger Figure 4 Modular for budsjettvennlig delproduksjon i et fleksibelt, modulært system med separat etterbehandlingstilbehør for herding.

Order a sample part

Get a feel for the exceptional precision of Jet Fusion technology with our sample part. Crafted with an Figure 4 using grey PA12, it showcases the intricate detail this technology can achieve.

Specifications:

 • Material: PRO-BLK 10
 • Print time: 8 min/part (8 parts per build)

  Experience the quality firsthand – order your sample today

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.