HP Jet Fusion 5200

HP Jet Fusion 5200

Dyrk produksjonen og legg til rette for ny vekst med HPs arbeidsjern for digital produksjon.

HP Jet Fusion 5200 – skreddersydd for volumproduksjon

Suksessen til produksjonsløsningen 4200 ga liv til HP Jet Fusion 5200, som lar deg skalere opp produksjonen med verdens mest avanserte 3D-printløsning.

5200-serien gir deg forutsigbarhet, banebrytende kostnadsbesparelser og en materialportefølje du ikke har sett maken til. Takket være den patenterte Multi Jet Fusion-teknologien, kan printede deler kontrolleres helt ned til den minste detalj.

Print funksjonelle deler med topp kvalitet

5200 lar deg masseprodusere funksjonelle deler med utrolig isotropi og findetaljer, skarpe kanter og teksturer. Driftstiden maksimeres med reservedeler, forebyggende vedlikehold og vår fantastiske support.

Printtiden er forutsigbar og konsekvent for alle typer deler. 5200 har en strømlinjeformet arbeidsflyt og HPs mest økonomiske, kontinuerlige 3D-printing, med automatisert blanding av materialer, integrert prosesseringsstasjon og en naturlig kjøleenhet.

Nye bruksområder for deler blir tilgjengelige for deg med de nye nivåene med repeterbar nøyaktighet og kostnadsbesparelser. Den brede materialporteføljen sørger for at du kan levere deler til ulike markeder med HP 3D High Reusability PA 11 og PA 12-materialer. Du kan også produsere applikasjoner med fleksible, elastomeriske egenskaper med TPU-materialer. Materialporteføljen utvides hele tiden, slik at du kan rette deg inn mot nye markeder.

Hvorfor velge HP Jet Fusion 5200?

  • Produser deler med nøyaktigheten og repeterbarheten til injection molding
  • Skaler eksisterende produksjon med en løsning som er designet for produksjon av tusenvis av deler
  • Integrert og brukervennlig 3D-printingløsning, ende-til-ende
  • Velegnet for produksjonsmiljøer midt på skalaen

Funksjoner

  • Teknologi: HP Multi Jet Fusion technology (MJF)
  • Byggevolum: 380 x 284 x 380 mm
  • Lagtykkelse: 0,08 mm
  • Materialer: PA11, PA12, BASF Ultrasint 3D TPU

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.