Markforged FX20

Markforged FX20

En 3D-printer for store formater kompatibel med ULTEM Filament for store, sterke deler som tåler høye temperaturer

Markforged FX20 – 3D-print større og sterkere deler enn noen gang

FX20 er den største, raskeste og smarteste printeren i Markforged-porteføljen. Utviklet for å levere maksimal styrke, nøyaktighet og kontinuitet. FX20 produserer kritiske deler for de mest krevende bruksområdene – fra fabrikken til skyene og videre.

Bytt ut metaller med lange ledetider med termoplast som tåler høye kompositter og kompositter forsterket med kontinuerlige fibre. Med FX20 og den skybaserte plattformen Digital Forge kan du globalt distribuere produksjonen.

Fordeler

  • Bygg alt fra verktøy og fiksturer til flyklare produksjonsdeler – i forsterket ULTEM 9085 med kontinuerlig karbonfiber
  • Banebrytende pålitelighet og ytelse med en enkel brukeropplevelse
  • Bredt utvalg av print i industriell skala og forsterkede materialer

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Deposition Modelling (FDM)
  • Byggevolum: 525 x 400 x 400 mm
  • Lagtykkelse: 0,05 mm
  • Materialer: Onyx, Onyx FR (flammebestandig) Onyx ESD (statisk dissipativ), Ultem 9085, Nylon, glassfiber, kevlar, karbonfiber

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.