Markforged Mark Two

Markforged Mark Two

Continuous Fiber Composite 3D-printer i et hendig format. Bygget for å revolusjonere din produksjon

markforged mark two 3d printer

Mark Two 3D prints reinforced parts with exceptional strength

Markforged Mark Two printer deler i nylon forsterket med kontinuerlige filamenter av karbonfiber, glassfiber eller kevlar for eksepsjonell styrke. Forsterkning med karbonfiber produserer en printet del som er like sterk som aluminium, og med en stivhet som gjør delen egnet som erstatning for produksjonsutstyr eller den ferdige delen i seg selv.

Forsterket plast er svært stabilt i alle retninger, noe som vil si at sjansen for forvrengning og lignende defekter minimeres under printingen. Onyx-materialet viderefører dette ved at oppkuttede karbonfibre tilsettes nylonmaterialet for uovertruffen styrke, overflatekvalitet og dimensjonell stabilitet.

Utforsk nye muligheter med flere bruksområder

Tilgang til printing i sterke materialer på en 3D-printer i skrivebordstørrelse åpner en rekke muligheter for produksjon og utvikling. Markforged Mark Two gir deg en rask og effektiv måte du kan lage sterke, funksjonelle prototyper som kan gjennomgå testing.

Det gir deg også mulighet til å printe sluttprodukter i lave volum. Dette fjerner helt kostnaden ved å produsere verktøy, i tillegg til å frigi tiden til andre produksjonsmaskineri som CNC og freser.

MarkForged muliggjør også produksjon av produksjonsutstyr slik som jigger, fiksturer og robotgrippere. Tenk på all tiden du bruker på å produsere fiksturer og programmering av produksjonsutstyr som du kunne brukt på ekte produkter?

Hvorfor velge Markforged Mark Two?

  • Billigere og raskere enn tradisjonell produksjon for lave volum
  • Spar tid og penger på produksjonsutstyr
  • Rask testing av nye idéer med produkter som faktisk kan brukes og testes

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) og Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolum: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx, PLA, karbonfiber, glassfiber, kevlar

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.