Markforged Onyx One

Markforged Onyx One

FFF-skrivebordsprinteren for robuste onyx deler av høy kvalitet.

markforged onyx 1 3d printer

Utgangspunktet for industriell 3D-printing

Markforged Onyx One er en flott introduksjon til 3D-printing grunnet brukervennligheten og påliteligheten. Onyx-materialet fylles med oppdelt karbonfiber som gir den uovertruffen dimensjonell stabilitet, og eliminerer risikoen for forvrengning, krymping eller at deler løsner fra byggeplattformen.

Tilgang til printing i sterke materialer på en 3D-printer i liten størrelse åpner opp flere muligheter innen produksjon og utvikling. Onyx One tilbyr en rask og enkel måte du kan lage sterke, funksjonelle prototyper som tåler testing.

Fordeler ved Markforged Onyx One

  • Billigere og raskere enn tradisjonell produksjon for lavere volum
  • Spar tid og penger på utstyr til produksjon
  • Rask testing av nye idéer med produkter som faktisk kan brukes og testes

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Deposition Modelling (FDM)
  • Byggevolum: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.