Markforged Onyx Pro

Markforged Onyx Pro

Den profesjonelle 3D-printeren for Continuous Fiberglass-forsterkede deler.

Onyx Pro printer 10x sterkere enn ABS

Markforged Onyx Pro kan 3D-printe glassfiberforsterkede deler som er 10x sterkere enn ABS. Denne løsningen benytter seg av Continuous Fiber Reinforcement til en konkurransedyktig pris.

Denne profesjonelle 3D-printeren har et chassis i aluminium og presisjonsmaskinerte deler som sørger for pålitelighet i tusenvis av arbeidstimer.

Print presise deler med nærmest feilfire overflatebehandlinger, takket være Onyx – Markforgeds ekstremt allsidige nylonmateriale fylt med karbonfiber.

Fordeler ved Markforged Onyx Pro

  • Billigere og raskere enn tradisjonell produksjon for lave volum
  • Spar tid og penger på produksjonsutstyr forsterket med glassfiber, 10x sterkere enn ABS
  • Du kan raskt teste nye idéer med produkter som faktisk kan brukes og testes

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Deposition Modelling (FDM)
  • Byggevolum: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx, glassfiber, PLA

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.