Markforged Onyx Pro

Markforged Onyx Pro

Den profesjonelle 3D-printeren for Continuous Fiberglass-forsterkede deler.

Onyx Pro printer 10x sterkere enn ABS

Markforged Onyx Pro kan 3D-printe glassfiberforsterkede deler som er 10x sterkere enn ABS. Denne løsningen benytter seg av Continuous Fiber Reinforcement til en konkurransedyktig pris.

Denne profesjonelle 3D-printeren har et chassis i aluminium og presisjonsmaskinerte deler som sørger for pålitelighet i tusenvis av arbeidstimer.

Print presise deler med nærmest feilfire overflatebehandlinger, takket være Onyx – Markforgeds ekstremt allsidige nylonmateriale fylt med karbonfiber.

Fordeler ved Markforged Onyx Pro

  • Billigere og raskere enn tradisjonell produksjon for lave volum
  • Spar tid og penger på produksjonsutstyr forsterket med glassfiber, 10x sterkere enn ABS
  • Du kan raskt teste nye idéer med produkter som faktisk kan brukes og testes

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Deposition Modelling (FDM)
  • Byggevolum: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx, glassfiber, PLA

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.