Markforged X Series

Markforged X Series

Eksepsjonelt sterk, fantastisk robust, ultralett og svært allsidig. Markforged X Series er industriell 3D-printing i sin reneste form.

markforged 3d printed jaw

Markforged X Series – for de mest krevende prosjektene

Markforged X Series er industrielle printere for store formater, som er bygd for eksepsjonell nøyaktighet, pålitelighet og repeterbarhet. Printing av svært sterke deler på en industriell skala, samt de første presisjonssensende systemene gjør Markforged X Series til den essensielle printeren for enhver produsent.

X3, X5 og X7 printerne er løsningen for produksjon av verktøy (jigger, kjever, verktøy, fiksturer og robotgrippere). Spar tid ved å printe verktøy som tidligere ble maskinert av aluminium.

Styrke, presisjon og skjønnhet

Opplev potensialet til teknologien Continuous Filament Fabrication (CFF) for forsterking av delene dine med sammenhengende komposittmaterialer slik som karbonfiber, glassfiber eller kevlar. Dette gjør deler printet med Markforged 20x stivere og sterkere enn vanlige 3D-printede deler.

Den integrerte lasersensoren i kombinasjon med den skybaserte programvaren for 3D-printing fra Markforged, sikrer dimensjonell nøyaktighet på de mest kritiske punktene i delen.

Det store byggevolumet sørger for at printeren egner seg godt til robotikk, bildeler, funksjonelle prototyper og proteser. Med en laghøyde med en oppløsning på 50 mikron vil delene printes med en flott overflatebehandling som ligner på injection molding.

Hvorfor velge Markforged X Series?

  • Printer sterke, nøyaktige deler med flott overflate
  • Du kan erstatte maskinert aluminium med deler som kommer rett fra printeren
  • Delene er funksjonelle og klare samme dag for en brøkdel av prisen

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) og Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolum: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Lagtykkelse: 0,05 mm
  • Materialer: Onyx, Onyx FR (Flammebestandig), Onyx ESD (statisk dissipativ), nylon, karbonfiber, glassfiber, kevlar
markforged x-series

Produsentene bak verdens beste aluminiumsbåter

HostPLM har vært en svært effektiv løsning for oss. Vi ble gledelig overrasket over at HostPLM fungerer enda raskere enn vår tidligere løsning med lokale servere. Den største fordelen har imidlertid vært outsourcingen av vedlikeholdet til databasen- og serveren. Disse har vært hovedfordelene vi har dratt nytte av, og naturlig nok er jo skybaserte løsninger på vei til å bli normen nå til dags.

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.