Materialise

Materialise

PLM Groups 3D-print programvarepartner Materialise utvikler programvareløsninger for optimalisere og forenkle 3D-print prosessen. Deres programvare Magics har blitt en standard i bransjen for produksjonsselskaper som ønsker å optimalisere deres 3D-print arbeidsflyt.

Forenkling og optimalisering av 3D-printprosessen med Materialise

Legg tilliten din i en plattform med programvareverktøy som styrer og kontrollerer 3D-printprosessen mer effektivt, slik at du kan møte de høyeste standardene innen de mest krevende bransjene. Materialise gir deg et solid grunnlag for oppskalering og muligheten til å utnytte ditt fulle potensiale.

Den kraftige funksjonaliteten, den optimaliserte prosessen og muligheten til å utvide virksomheten din, samt det faktum at programvaren er utviklet av 3D-printingeksperter hos Materialise, har sørget for at programvaren nå er standard innen industrien.

385+

Antall patenter Materialise har fått i løpet av de siste årene

4

Antall programvareløsninger for 3D-printing utviklet av Materialise

68 %

Prosentandelen av de største AM-system produsentene som bruker Materialise

35+

Antall land Materialise er på markedet

Materialise sin portefølje av programvare

Materialise Magics

Den kraftigste data- og klargjøringsprogramvaren på markedet.

Les videre

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.