SLA 750

SLA 750

Stereolitografi løsning for produksjon av store, holdbare deler av industrikvalitet. SLA 750 består av et komplett ekosystem med automatisering, etterbehandling og smart programvare.

Rask produksjon av store deler

Fra den opprinnelige oppfinneren av SLA og innovasjonslederen innen fotopolymerteknologi, kommer nå bransjens raskere SLA 3D-printere: SLA 750 og SLA 750 Dual.

SLA 750 Dual er verdens første SLA-printer med dobbel laser. Den leverer opptil tre ganger så mange deler dobbelt så raskt som nåværende SLA-printere på markedet. Ved hjelp av doble avbildningssystemer med en proprietær algoritme for skanning, Hyper-Scan vektorteknologi sørger den for effektiv produksjon av deler med høy kvalitet.

SLA 750, som kun har én laser, men kan oppgraderes til SLA 750 Dual, slik at du raskt kan møte økt etterspørsel.

Komplett arbeidsflyt for SLA-produksjon

SLA 750 er et gjennombrudd innen additiv produksjon, når det kommer til produktivitet, hastighet, pålitelighet og automatisering fra den ledende innovatoren innen stereolitografi (SLA) 3D-printing. En komplett løsning består av SLA 750-familien med 3D-printingsystemer i stort format, avanserte fotopolymermaterialer, PostCure 1050-etterbehandlingssystemer og det skybaserte, ende-til-ende operativsystemet Oqton.

The PostCure 1050 solution for 3D Systems SLA 750 3D printer.

Etterbehandling på industriell skala med PostCure 1050

PostCure 1050 er et etterbehandlingssystem på industriell skala med opptil 10 ganger større gjennomstrømning enn lignende systemer. Det omfatter rask tørking og herding for partier og større deler med mål opp til 1050 x 750 x 600 mm. Med optimalisert bølgelengde for lys, en separat UV-intensitet som kan konfigureres og aktivt nedkjølte LED-lys med separat, justerbar oppvarming kan du nå tilrettelegge for en optimal herdeprosess uten forvrengninger forårsaket av varme på dine printede deler.

Integrering, styring og kontroll

SLA 750 bruker Oqtons beste, skybaserte, AI-drevne Manufacturing OS som forener ingeniørarbeid og produksjon gjennom IoT og maskinlæring for å løse utfordringer ved produksjon som kan oppstå i flere ulike bransjer. Oqtons Manufacturing OS integrerer additiv produksjon med annet produksjonsutstyr og etterbehandlingsprosesser og lar deg sette opp tider for produksjon og etterbehandling slik at du kan bruke dine maskiner så effektivt som mulig, i tillegg til å sammenkoble maskiner slik at du kan spore og analysere data.

Hvorfor velge 3D Systems SLA 750?

  • Integrering av hele produksjonsprosessen, automatisering, kontroll og sporbarhet for produksjon 24/7
  • Kostnadseffektiv partiproduksjon av plastdeler for sluttbruk
  • Produser store deler raskt, med flere ulike materialer som kan brukes i industri

Funksjoner

  • Teknologi: SLA
  • Byggevolum: Opp til 750 x 750 x 550 mm
  • Materialer: Stive, holdbare, gjennomsiktige, fleksible, støpbare og mer
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.