Peel 1

Peel 1

Peel 1 er en profesjonell, håndholdt 3D-skanner. Den egner seg godt som en løsning for nybegynnere, da den gir enkel tilgang til 3D-skanning med flotte resultater.

Peel 1 – enkel 3D-skanning av høy kvalitet

Peel 1 ble designet slik at du enkelt kan utføre 3D-skanning av små eller store objekter – samtidig som du holder prosjektet ditt innenfor budsjettet.

Denne 3D-skanneren kan skanne de fleste objekter direkte og uten forberedelser, da den har automatisk gjenkjenning av formen til objektene. Prøver du å skanne noe som er veldig flatt? Ikke noe problem! Denne skanneren kan også benyttes med markører som kan festes på objektet, slik at du kan skanne selv de jevneste overflatene.

Fordeler

  • Høy nøyaktighet, opp til 0,250 mm, volumetrisk nøyaktighet på 0,500 mm/m
  • Fungerer med en gang du tar den ut av esken uten masse kalibrering, automatiske innstillinger og uten unødvendige deler
  • Fungerer godt for organiske fomer, metallavstøp, leiremodeller, keramikk og porselen, samt plast

Funksjoner

  • Teknologi: Hvitt LED-lys
  • Skanneområde: 380 x 380 mm
  • Feltdybde: 250 mm
  • Nøyaktighet: 0,250 mm

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.