Peel 2-S

Peel 2-S

Peel 2-S er basert på den samme teknologien som peel 2-skanneren, men har blitt optimalisert for skanning av mindre deler.

Peel 2-S – utmerket for 3D-skanning av mindre deler

peel 2-S er en kompakt, allsidig og bærbar skanner som tilrettelegger for brukervennlighet både inne og ute. Produktet har et enkelt brukergrensesnitt, som sørger for at alle raskt og enkelt kan sette opp produktet og umiddelbart starte skanningen.

Med en mesh-oppløsning på 0,100 mm, er denne håndholdte skanneren optimalisert for skanning av mindre deler, og bruker samme teknologi som peel 2.

Mindre visningsfelt sørger for en oppløsning på 0,1 millimeter, og fungerer ypperlig når den brukes med en enkel dreieskive. Den kan også tas til en spesifikk plassering og fange opp selv de minste detaljer.

Fordeler

  • Svært høy nøyaktighet, opp til 0,100 mm, volumetrisk nøyaktighet på 0,500 mm, meshoppløsning opp til 0,100 mm
  • Fungerer med en gang den tas ut av esken, med lite kalibrering, automatiske innstillinger intet behov for andre applikasjoner
  • Godt fungerende for små, intrikate objekter, metallformer, leiremodeller, keramikk og porselen, plast, 3D-printede deler med mer.

Funksjoner

  • Teknologi: Hvitt LED-lys
  • Skanningsområde: 143 x 108 mm
  • Feltdybde: 00 mm
  • Nøyaktighet: 0.100 mm

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.