Peel 3

Peel 3

Peel 3 er den tredje generasjonen med profesjonelle 3D-skannere fra Creaform. Den er ergonomisk, brukervennlig, har forbedret oppløsning og sørger for skanning av både objekter og farger i svært høy kvalitet.

Peel 3 – profesjonell 3D-skanning av høy kvalitet

Ta skanningen din til nye høyder med Peel 3. Alt ved 3D-skannerne til Creaform har blitt redesignet, utformet på nytt og bygd ut. Med sin kraftige ytelse og allerede utformede oppsett er peel 3 din vei inn på markedet.

Peel 3 har et trekantformet multigrip-håndtak, og er utformet for komfort.

Den intuitive berøringsskjermen med flere funksjoner sørger for at du kan styre skanneren din på en helt ny måte. Den kan også brukes som en avstandsmåler, og tilrettelegger for at du kan skanne uten å se på dataskjermen.

Fordeler

  • Høy nøyaktighet, opptil 0,250 mm
  • Fungerer med én gang du tar den ut av esken, med svært lavt kalibreringsbehov og ingen unødvendige dingser
  • Fungerer for alle former, og skanner objekter mellom 0,1-3,0 meter

Funksjoner

  • Teknologi: Hvitt LED-lys
  • Mesh-oppløsning: 0,250 mm
  • Skanninghastighet: 80 sek/m2
  • Nøyaktighet: 0,250 mm/m

Revolve NTNU – En vellykket sesong

I mai presenterte Revolve NTNU-teamet resultatet av deres harde arbeid: Aurora. Det tok dem mange måneder, men til slutt kunne de vise frem sitt ferdigstilte design. Det var tydelig for alle i rommet at disse studentene virkelig hadde gitt alt for å fullføre oppgaven. Nå er en svært vellykket sesong …

Les videre

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være. Ta kontakt med oss i dag, og få et tilbud skreddersydd til dine behov og preferanser.