Peel 3D

Peel 3D

Ved hjelp av drivkraften til det verdenskjente selskapet Creaform, utvikler peel 3D budsjettvennlige og gode 3D-skannere til flere ulike bruksområder. Teknologien og ekspertisen fra Creaform sørger for at de profesjonelle skannerene fra peel 3D er det aller beste alternativet for alle som vil begynne med 3D-skanning og jobbe med dataene i sin foretrukne CAD-løsning.

Profesjonell skanning på et øyeblikk

Den raske kalibreringen, brukervennlige programvaren og de lynraske bildetakingstidene sørger for at skannerene er veldig enkle å bruke. De automatiske parametrene sørger for at du har tilgang til kraftige tilleggsfunksjoner, og tilrettelegger for rimelige resultater selv ved skanning av små og kompliserte objekter.

Skannerene er utviklet for at du skal kunne 3D-skanne enkelt og effektivt i profesjonell kvalitet til en konkurransedyktig pris. De er også utformet for å skanne uten klistremerker, eller eksterne markører. I tillegg til dette bruker de hvit LED-teknologi, som er trygt for øynene.

Peel 3D-porteføljen

Peel 3

Ergonomisk 3D-skanner som er brukervennlig, har bedre oppløsning og høy ytelse når det kommer til skanning av objekter og farger.

0,1 mm

Detaljnivået du kan 3D-skanne med peel 3D.

1000 000

Antall målinger per sekund

11

Antall filformater, inkluderer blant annet obj og stl

0,500 mm/m

Volumetrisk nøyaktighet basert på delstørrelse

3D-skanning for:

Reverse engineering

Utfør 3D-skanning for defekte eller ødelagte deler. Muliggjør redigering og 3D Printing av reservedeler eller skreddersydde deler.

Skanning av mennesker

Utfør 3D-skanning for å designe og 3D Printe personaliserte ortoser og proteser for bedre passform.

Kunstpreservasjon

Utfør 3D-skanning og lagre uvurderlige objekter eller 3D Print dem for å lage autentiske og nøyaktige duplikater.

Kvalitetskontroll

3D-skann dine print uavhengig av printteknologi for å sørge for at de møter kravene.

Les videre

Last ned gratis e-bøker

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • 10 Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

The 3D printing team at PLM Group.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.