Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Håndholdte 3D-skanningteknologier er essensielle for kvalitetskontroll av 3D-printede eller deler som er produsert på vanlig måte. Med 3D-skanning registrerer du geometrien til et objekt, og gjør målingene om til data, slik som triangelmesh eller punkter.

Woman 3d scanning an engine part

Rask og nøyaktig inspisering av dine 3D-printede deler

Peel 3D-skannere muliggjør kontaktfri og svært presise målinger av 3D-profiler. De er raske, nøyaktige og registrerer store mengder geometri,. De er mer fleksible og mindre tidkrevende enn andre metrologiverktøy.

Med en nøyaktighet og meshoppløsning på opp til 0,100 millimeter, er peel 3D-skannere velegnet til å inspisere deler og sammenligne dem med den originale CAD 3D-filen.

0,1 mm

Detaljnivået du kan 3D-skanne med Peel 3D-skannere

500 000

Antall målinger per sekund

11

Antall filformater, blant dem stl og obj

0,500 mm/m

Volumetrisk nøyaktighet basert på delstørrelse

Peel 3D-porteføljen

Peel 3

Ergonomisk 3D-skanner som er brukervennlig, har bedre oppløsning og høy ytelse når det kommer til skanning av objekter og farger.

3D-skanning for:

Reverse engineering

Utfør 3D-skanning for defekte eller ødelagte deler. Muliggjør redigering og 3D Printing av reservedeler eller skreddersydde deler.

Skanning av mennesker

Utfør 3D-skanning for å designe og 3D Printe personaliserte ortoser og proteser for bedre passform.

Kunstpreservasjon

Utfør 3D-skanning og lagre uvurderlige objekter eller 3D Print dem for å lage autentiske og nøyaktige duplikater.

Product design

Reverse engineer existing parts, digitalize handmade models, carry out simulations, and more.

Les videre

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

Møt teamet

Vårt team i Addinor består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.