3D-printing

3D-printing

Hos vårt nye varemerke Addinor handler alt om den nyeste teknologien innen 3D-printing. Våre eksperter kan veilede deg gjennom ulike materialer, bruksområder og annet du måtte lure på for å sørge for at du kommer godt i gang med 3D-printing.

Addinor – en partner innen 3D-printing

Addinor tar neste sted innen additiv produksjon. Vi hjelper produksjonsselskaper bygge bedre produkter på mer effektive og intuitive måter – hele veien fra konsept til endelig produkt. Bli mer fleksibel og 3D-print skreddersydde reservedeler og produkter.

3D-print med høy hastighet og god kvalitet

Multi Jet Fusion-teknologi (MJF) er banebrytende når det kommer til å få de delegenskapene du ønsker samtidig som du 3D-printer i høy hastighet.

Med HPs MJF-løsninger kan du dekke over flere ulike bruksområder, og gjøre alt fra prototyping til produksjon i sin helhet.

Bruksområder for 3D-print

3D-print brukes mye i produksjon, og det finnes fem spesifikke bruksområder der teknologien virkelig utgjør en forskjell. Les mer om hvert av disse områdene nedenfor.

Produksjon av verktøy

Verktøy, slik som grep til roboter, brukes i mange ulike produksjonsprosesser. Ved å 3D-printe disse kan du redusere verktøykostnaden og skreddersy verktøy du trenger.

PROTOTYPING

Prototyping er et viktig steg i produktutviklingsprosessen. 3D-printing sørger for fleksibilitet, proof of concept og kortere ledetider.

Reservedeler

3D-printing gjør det mulig å produsere reservedeler etter behov, og dermed begrense risikoen ved forsyningskjeder som ikke fungerer.

PRODUksjon og sluttbruksdeler

3D-printing økes i stadig større grad for produksjonen av deler med god kvalitet, og for å produsere sluttbruksdeler som enkelt kan skreddersys der kontinuitet og gjennomstrømming bidrar som viktige faktorer.

Besøk vårt Innovation Center

I Värnamo, Sverige finner du vårt Innovation Center: den perfekte lekeplassen for deg som ønsker å bli inspirert, fostre innovasjon og bedre forstå hvordan additiv produksjon kan være en fordel for deg og din bedrift.

Designet for deg
Vårt Innovation Center er et sted som er designet for deg som ønsker å vite hvilken vei du skal gå videre innen additiv produksjon, enten du er en erfaren bruker eller en nybegynner.

Våre mest populære 3D-printløsninger

Markforged FX10

Med FX10 kan du produsere robuste deler etter behov med en maskin som møter kravene til din maskin..

Markforged X7

En industriell karbonfiberprinter for flere ulike funksjonelle deler.

Figure 4

Ekte 3D-produksjon med en løsning som er modulær og skalerbar. Vår raskeste løsning.

HP MJF 5200

Sett i gang ny vekst og skaler din produksjonmed Hps arbeidsjern

3D printed ball with letters and numbers.

Additiv produksjon vs. 3D-printing

En vanlig oppfatning i dag er at terminologien 3D-printing og additiv produksjon referer til samme industrielle prosess. Disse to uttrykkene har blitt synonyme med produksjonsprosessen. Men hva er egentlig forskjellen mellom disse to prosessene?

Les videre

Møt teamet

Vårt team i Addinor består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.

Partnere vi jobber med

Vi samarbeider med noen av de mest kjente bedriftene innen 3D-printing for å gi våre kunder det beste innen programvare, 3D-printing, 3D-skanning og etterbehandling.

DyeMansion logo