3D-printere for produksjonsverktøy

3D-printere for produksjonsverktøy

Produksjonsverktøy benyttes i mange produksjonsprosesser. Enten det er for sprøytestøpning, robotarmer, stansing eller kutting, kan 3D-printing være både verdiskapende og kostnadsreduserende.

markforged 3d printed jaw

3D-printede verktøy akselererer prosesstid og reduserer kostnader

Produksjonsverktøy er et begrep som omfatter flere produksjonsprosesser. Mange bedrifter er avhengig av disse komponentene for å produsere effektivt. Men produksjonsverktøy er ofte komplekse komponenter som krever mye tid og ressurser.

3D-printede produksjonsverktøy er ideelt for å få ned ledetiden på mindre serier. I motsetning til fresing øker ikke kostnadene med kompleksiteten. Det finnes et bredt utvalg av materialer som gir deg akkurat de mekaniske egenskapene du trenger. Vi kan til og med tilby kontinuerlig karbonfiber for ekstra forsterkning, noe som gir 3D-printede deler opp mot aluminium styrke.

Dette er de beste 3D-printerne for produksjonsverktøy

3D Systems MJP 2500

3D-print funksjonelle prototyper med den mest nøyaktige jetting-teknikken på markedet

Markforged Mark Two

Flaggskipet med kontinuerlig fiberforsterkning, bygget for å revolusjonere produksjonen

Markforged Metal X

En brukervennlig 3D-printer for funksjonelle metalldeler som er klare allerede neste dag

Markforged X7

Den nøkkelferdige industrielle 3D-printeren med kontinuerlig karbonfiberforsterkning for flere typer sterke og funksjonelle deler

Dette sier kundene våre

"3DMetPrint er et servicesenter for nordiske land som driver en av få avanserte metallprintere. Vi investerte i denne teknologien fordi det er en ny mulighet til å produsere metalldeler som ikke har vært mulig tidligere".

Lignende artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter, artikler og spesialtilbud direkte i innboksen din – utdanning inkludert

Last ned materiale

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • 10 Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

The 3D printing team at PLM Group.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.