3D-printere for prototyper

3D-printere for prototyper

Prototyping er et essensielt steg i produktutviklingsprosessen. 3D-printing er mye brukt for å lage prototyper som fungerer på samme måte som de tiltenkte sluttproduktene.

Forbedre produktutvikling og time-to-market

3D-printing har blitt benyttet flittig de siste 30 årene for å ta frem prototyper. Det er en rask og pålitelig teknikk som tillater flere designiterasjoner. På den måten minimerer du risiko og ressursbruken i produktutviklingsfasen.

Det finnes et bredt utvalg av materialer som gjør det mulig for produktutviklere å teste prototypene og deres egenskaper under virkelige forhold når de utsettes for kjemikalier, vær eller mekaniske belastninger.

3D-printing av funksjonelle prototyper forenkler produktutviklingen ved at man kan utføre flere iterasjoner før det produseres verktøy. Dette gjør det mulig å redusere ledetider og unngå kostbare feil ved lansering av nye produkter på markedet.

Dette er de beste 3D-printerne for prototyper

HP MJF 5200

Slipp løs ny vekst og skaler opp produksjonen din med HP’s kraftige 3D-printer

3D Systems MJP 2500

3D-print funksjonelle prototyper med den mest nøyaktige jetting-teknikken på markedet

3D Systems Figure 4

Løsningen for produksjon med 3D-printing. Skalerbar og rask når volumene øker

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

Flaggskipet med kontinuerlig fiberforsterkning, bygget for å revolusjonere produksjonen

Dette sier kundene våre

”3D-printeren sparer oss for masser av tid. Vi er ikke lenger nødt til å vente på at våre underleverandører kan levere en maskinkomponent så vi kan teste den. Vi kan printe delen i løpet av natten og teste den neste dag. Vi sparer omkring to tredjedeler av våre tidligere utgifter, og noen ganger kan vi også bruke delene direkte i de endelige maskinene.”

Lignende artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter, artikler og spesialtilbud direkte i innboksen din – utdanning inkludert

Last ned materiale

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • 10 Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

The 3D printing team at PLM Group.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.