3D-printere for reservedeler

3D-printere for reservedeler

3D-printing gjør det mulig å produsere reservedeler når du har behov for det. Med en 3D-printer kan du redusere risiko i forsyningskjeden knyttet til innkjøp av kritiske reservedeler.

3D-printede reservedeler akkurat når du trenger det

Et økende antall bedrifter tar i bruk 3D-printing som en del av deres strategi for å sikre tilgjengeligheten av kritiske reservedeler. Lange ledetider på komponenter kan føre til store utfordringer for produksjonen, hvis de nødvendige delene ikke er tilgjengelige.

Samtidig er det kostbart å vedlikeholde og lagre reservedeler. Her kan 3D-printteknikken bidra til å redusere kostnader, siden nødvendige reservedeler kan bli produsert lokalt og ved behov. Reservedeler til utgåtte produkter lagres digitalt og printes på forespørsel, og forlenger dermed levetiden på eksisterende maskinvare.

Dette er de beste 3D-printerne for reservedeler

Markforged Mark Two

Flaggskipet med kontinuerlig fiberforsterkning, bygget for å revolusjonere produksjonen

3D Systems Figure 4

Løsningen for produksjon med 3D-printing. Skalerbar og rask når volumene øker

Markforged Metal X

En brukervennlig 3D-printer for funksjonelle metalldeler

Markforged X7

Den nøkkelferdige industrielle 3D-printeren med kontinuerlig karbonfiberforsterkning for flere typer sterke og funksjonelle deler

Dette sier kundene våre

”3D-printeren sparer oss for masser av tid. Vi er ikke lenger nødt til å vente på at våre underleverandører kan levere en maskinkomponent så vi kan teste den. Vi kan printe delen i løpet av natten og teste den neste dag. Vi sparer omkring to tredjedeler av våre tidligere utgifter, og noen ganger kan vi også bruke delene direkte i de endelige maskinene.”

Lignende artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyheter, artikler og spesialtilbud direkte i innboksen din – utdanning inkludert

Last ned materiale

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • 10 Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

Møt teamet

Vårt team i Addinor består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.