Dyemansion etterbehandlingssystem

Dyemansion etterbehandlingssystem

Når du 3D-printer for produksjon er det uunngåelig å møte på utfordringer med manuelt arbeid under etterbehandling. Enten det er rengjøring, overflatebehandling eller farging, er disse prosessene tidkrevende og setter en støkk i fortjenestemarginen. Vår partner Dyemansion ønsker å endre dette. Dyemansion eliminerer flaskehalser i produksjonen med høyt automatiserte etterbehandlingsløsninger for rengjøring, overflatebehandling og farging.

Transformér rå 3D-printede deler til høykvalitetsprodukter i dag

Dyemansion er verdensledende innen additiv produksjon av etterbehandlingssystemer og omdanner rå, 3D-printede deler til produkter av høy kvalitet. Fra solbriller som passer perfekt til personlig bilinteriør – teknologien gjør 3D-printede produkter til en del av hverdagen vår.

Selskapets Print-to-Product-arbeidsflyt kombinerer bransjeledende maskinvare med det største tilbudet innen fargevalg på markedet. Systemene er anvendbare for Industri 4.0 og kan integreres sømløst i ulike produksjonsprosesser. Redusert kostnad per del, uovertruffen kvalitet og høy holdbarhet er kjerneverdiene som driver enhver innovasjon i dette raskt voksende selskapet.

17

Antall farger for SLS eller MJF

3 min

Syklustid for å rengjøre printede deler

80%

Mengden grovhet minsket med Vaporfuse

400+

Antall kunder i verden

Dyemansion solutions

Dyemansion Powershot C

Enkel og effektiv rengjøring av 3D-printede deler

Dyemansion Powershot S

Effektiv beleggteknologi for sluttprodukter

Dyemansion DM60

Farging for industriell additiv produksjon

Dyemansion Powerfuse S

Ren dampteknologi for myke overflater

Les videre

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.