PostProcess Technologies

PostProcess Technologies

Tenk om du hadde mulighet til å spare tiden og arbeidet du legger inn i å etterbehandle dine 3D-printede deler? Det er oppdraget PostProcess Technologies har tatt på seg. Bruk av deres automatiserte løsninger, betyr at du kan oppskalere drift og korte ned tiden det tar å få produkter ut på markedet.

Hjelper deg forbedre gjennomstrømning og kontinuitet

PostProcess Technologies tilbyr et omfattende, datadrevet system som sørger for at etterbehandlingen tas til et nytt nivå.

Den snart patenterte maskinvaren, proprietære programvaren og kjemien tilpasset additiv tilvirkning sørger for at du kan dra nytte av alle de revolusjonerende fordelene for etterbehandlingsindustrien.

PostProcess Technologies sin serie med automatiserte og intelligente løsninger sørger for uovertruffen fjerning av resin, voks og støttebraketter, i tillegg til overflatefinish på alle 3D-printmaterialer i alle 3D-printteknologier – SLA, DLP, FDM, MJP og SLA.

10

Antall løsninger for 3D-printteknologier som SLA, DLP, MJP, MJF, SLS med mer

6x

Tiden du kan bruke PostProcess vaskemiddel sammenlignet med vanlig IPA

850+

Antall vellykkede PostProcess-løsninger installert verden over

80+

Antall patenter som PostProcess Technologies har lagt inn

Løsninger fra PostProcess Technologies

DEMI 400

Inngangsporten til fjerning av resin og støttebraketter, for SLA, DLP, PolyJet og voks.

DEMI 800

Automatisert fjerning av resin og støttebraketter, for produksjon i større volum med SLA, DLP og PolyJet.

DEMI 4000

Skalerbar løsning for etterbehandling, brukes for større volum av produksjon ved bruk av stereolitografi.

Les videre

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Møt teamet

Vårt team består av engasjerte, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som jobber hardt for å finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Derfor er vi her når du er klar til å ta en prat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så får vi deg dit du trenger å være.