3DEXPERIENCE EDU Community

3DEXPERIENCE EDU Community

Videreutvikle det du lærer i klasserommet ved å bli med i vårt forum 3DEXPERIENCE EDU Community. Bli inspirert, del idèer og design med andre studenter for å bygge opp ditt nettverk for ditt fremtidige arbeidsliv.

Hva er 3DEXPERIENCE EDU Community?

Vårt 3DEXPERIENCE EDU Community handler om deg som student.
Vær kreativ, lær fra andre, utveksle idèer og innovative design med andre studenter på universiteter og skoler i Norden og Baltikum.

Vi har laget dette forumet slik at du kan videreutvikle dine kunnskaper og idèer, engasjere deg med andre lidenskapelige brukere og få svar på spørsmål fra champions i forumet og tekniske spesialister fra PLM Group.

Hvorfor bør du bli med i 3DEXPERIENCE EDU Community?

  • Et støttende forum med likesinnede profesjonelle
  • Finn nye, spennende prosjekter
  • Vis frem arbeidet ditt og be om tilbakemeldinger
  • Finn løsninger på vanskelige problemer
  • Bygg et nettverk med eksperter


Er du klar til å ta det til neste nivå?

Lær mer om 3DEXPERIENCE EDU community fylt med eksperter og likesinnede her

Det handler om din opplevelse

Vær moderne, tilkoblet, kreativ og uovervinnelig. Den skybaserte 3DEXPERIENCE-plattformen har flere ulike verktøy for skoler, lærere og studenter – som tilrettelegger for samarbeid direkte på plattformen. Alt er lagret på ett sted, og studenter kan finne sammen, samarbeide og lære grunnleggende 3D-design på nye måter.

Om oss

Med mange års erfaring hjelper vi virksomheter innovere innen en rekke bransjer i seks forskjellige land. Men hvor startet det?

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.