We make you innovate

We make you innovate

Alt vi gjør driver oss ett steg nærmere en bedre fremtid. Vi leverer tjenester som gjør det mulig for kundene våre å skape innovative produkter og løsninger.

3D-økosystem

Ved å samle mennesker, data, prosesser og ideer i ett digitalt 3D-økosystem for virksomheter, vil du bli banebrytende i fremtiden og kan sikre konkurransefordeler på markedet. Fremtidssikre din verdikjede med den nyeste teknologien, inkludert AR, virtuelle tester og generativ design, og sett fart på innovasjon.

Produktutvikling

For å oppnå innovasjon kreves det en digital og fleksibel produktutviklingsprosess. Med en omfattende programvareportefølje kan kundene våre være ett steg foran konkurransen. Garanter teknisk fremgang i utviklingsprosessene dine med 3D CAD, virtuelle tester, datagenerert design, AR, AI, VR, PLM, PDM, business agility, digital kontinuitet og mye mer.

3D-printing

Kjernen i løftet om 3D-printing er innovativ kraft. Ved å digitalisere din produktutvikling og integrere 3D-print i verdikjeden til din virksomhet, kan du utvikle helt nye produkter, forkorte ledetider og eliminere kostnader. Med teknologien som en del av ditt 3D-økosystem er mulighetene uendelige. Oppdag styrkene ved additiv produksjon.

Nå nye høyder med
3D-printing

Produktdesigneren Yovinn la til 3D-print i deres produkt- og utviklingsprosess. Se de imponerende resultatene vi klarte å oppnå sammen.

Viktig informasjon om endringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodell fra 1 Juli 2023

Dassault Systèmes har annonsert at det vil bli endringer i deres forretningsmodeller fra 1. juli 2023. Les mer om endringene og hvordan de vil påvirke ulike lisenser her. Dassault Systemès har annonsert globale prisendringer for SOLIDWORKS CAD, som trer i kraft fra og med 1. juli 2023. Endringer for CAD-lisenser: …

Våre seneste artikler

Arrangementer:

Lyst til å lære mer om SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE,
Simulation og innovasjon? Vi arrangerer regelmessig
eventer og seminarer innenfor flere ulike temaer.

Se våre webinarer

Gikk du glipp av et webinar? Ikke noe problem! Vi tar opp alle våre webinarer slik at du kan se de som er viktigst for deg. Få unik innsikt fra ekspertene våre her.

Dette sier kundene våre

”Vi fikk hjelp med å komme i gang med alle lisensene. Samarbeidet med PLM Group har fungert veldig bra hele veien. Hvis noe gikk galt, fikk vi den hjelpen vi trengte.”

Hvorfor oss

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.