We make you innovate

We make you innovate

Alt vi gjør driver oss ett steg nærmere en bedre fremtid. Vi leverer tjenester som gjør det mulig for kundene våre å skape innovative produkter og løsninger.

Digitalisering

Vår skybaserte samarbeidsplattform lar deg å samle mennesker, data, prosesser og ideer på en helt ny måte.

Fra design til testing og datadrevet innsikt.

3DEXPERIENCE vil fremtidssikre din bedrift ved å sørge for at du har tilgang til den nyeste teknologien, inkludert virtuell virkelighet, virtuell testing og generativt design.

Produktutvikling

La oss hjelpe deg navigere gjennom din produktutviklingsreise med:

3D CAD for designpresisjon, virtuell testing for feilfrie løsninger, AR og AI for innsikt og PLM og PDM for friksjonsfri datastyring.

Vår omfattende programvareportefølje sørger for at du holder deg foran konkurrentene.

Simulation

Ved å simulere ytelse, sikkerhet og materialegenskaper hjelper vi deg vurdere og refinere dine design virtuelt. Dette reduserer hvor avhengig du er av fysiske prototyper.

Vi tilbyr kraftige verktøy for simulering, som gjør det mulig for deg å forutse og løse komplekse utfordringer før de møter deg i den virkelige verden.

Se nærmere på våre simuleringsløsninger.

Historiene som driver oss fremover

Innovasjon kommer i mange forskjellige former.

Enten du har utviklet din egne patenterte teknologi eller forvandlet industriavfall til pedagogiske leker for barna dine, er historien din verdt å dele.

Bli en del av vårt voksende felleskap med #innovationheroes.

Våre nyeste artikler

Arrangementer:

Lyst til å lære mer om SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE,
Simulation og innovasjon? Vi arrangerer regelmessig
eventer og seminarer innenfor flere ulike temaer.

Se våre webinarer

Gikk du glipp av et webinar? Ikke noe problem! Vi tar opp alle våre webinarer slik at du kan se de som er viktigst for deg. Få unik innsikt fra ekspertene våre her.

Dette sier kundene våre

”Vi fikk hjelp med å komme i gang med alle lisensene. Samarbeidet med PLM Group har fungert veldig bra hele veien. Hvis noe gikk galt, fikk vi den hjelpen vi trengte.”

Hvorfor oss?

Oppnå imponerende resultater og få dine forbedrede produkter raskere ut på markedet med vår teknologi og ekspertise.

Ta kontakt

Vi forstår at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden. Av den grunn tar vi gjerne en samtale med deg om dine mål, og hvordan du på best mulig måte kan nå dem. Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne riktig vei til suksess.