3DEXPERIENCE CBI: Hvordan gjennomgå og oppdatere oppgaver

Du må gjennomgå prosjektoppgaver – vi har verktøyene for å gi deg oversikt.

For å gjennomgå alle oppgavene dine kan du filtrere innholdet, slik at kun «WeDo’s», altså oppgaver, vises. Dette vil bare vise «WeDo’s», og dermed blir det lettere å se alle oppgavene som er opprettet.

For å aktivere filteret, klikk på det mørkeblå ikonet øverst i høyre hjørne når du er inne i det fellesskapet der du ønsker å gjennomgå oppgaver.

Med et aktivt filter vil de andre fargerike ikonene viskes litt ut for å indikere at innholdet ikonet representerer ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Bare innlegg som tilsvarer det aktive filteret, i dette tilfellet «WeDo’s», er synlige i fellesskapsfeeden.

Legg merke til at dette filteret kun vil vise «WeDo’s» i det nåværende området. Dvs. at for å gjennomgå oppgaver i et annet fellesskap, må du bytte til det og aktiveret filteret igjen.

For å ta dette et steg videre er det mulig å tilordne et fellesskapsfilter til en fane i dashbordet. Dvs. du kan ha en fane som bare viser «WeDo’s» fra et område du velger. Først oppretter du en ny fane i dashbordet ved å klikke på «+»-tegnet og gi den navnet «Tasks».

Deretter kan du dra og slippe 3DSwym-appen til den tomme fanen og justere størrelsen.

 

Velg fellesskapet der «WeDo’s» kan bli funnet, og aktiver «WeDo»-filteret igjen for å bare vise disse. Når filteret er aktivert, går du til innstillingene for 3DSwym-applikasjonen ved å klikke på pilen som peker nedover, øverst i høyre hjørne av 3DSwym-applikasjonen. Deretter velger du «Preferences» i rullegardinmenyen.


I «Preferences”, velg «Current preferences». Deretter filtrerer du ved å bruke det aktive filteret, i dette tilfellet «WeDo’s».

Når du har klikket på «Save» -knappen, blir du overført tilbake til fellesskapet og har nå en fane i dashbordet som bare viser oppgaver, for å gi deg en enkel oversikt.

Se flere 3DEXPERIENCE-tutorials >>

 

Jimmy Johansson

Application Engineer