3DEXPERIENCE: Hvordan gjennomgå filhistorikk i 3DDrive

Du må gjennomgå filendringer – med 3DDrive kan du søke i filhistorikken.

I tillegg til fildeling kommer «Collaborative Business Innovator»-rollen med noen veldig fine funksjoner, som kan være svært nyttig når du samarbeider på et prosjekt. For det første – hvis jeg velger en av filene i «Task Pane», er det mulig å gjennomgå informasjon om filen, inkludert historikken. Jeg kan med andre ord gjennomgå filhistorikken, laste ned hver versjon og til og med gjenopprette filen til en tidligere versjon, hvis jeg ser at det har blitt gjort en feil på den siste versjonen.

Ved å velge en fil og klikke på «Information»-ikonet øverst i høyre hjørnet, kan jeg gjennomgå filinformasjon, inkludert de ulike versjonene.


Hvis jeg vil kan jeg også gjenopprette filen til en tidligre versjon, eller laste ned den spesifikke versjonen av filen for å gjennomgå den.

Se flere 3DEXPERIENCE-tutorials

Jimmy Johansson

Application Engineer