3DEXPERIENCE: Hvordan kontrollere produktets modenhetsnivå

Du har en god idé – vi har verktøyene til å sette den ut i livet.

Vi har tidligere sett på hvordan det er mulig å endre produktets modenhetsnivå i SOLIDWORKS, ved hjelp av 3DEXPERIENCE «add-in». Dette kan også gjøres direkte i 3DEXPERIENCE-plattformen, uten å bruke SOLIDWORKS. Akkurat som du kan endre revisjonen med forskjellige applikasjoner, kan du også endre modenhetsnivået. I dette innlegget vil jeg benytte meg av Collaborative Lifecycle-appen.

I «Collaborative space», trykk på pilen som peker nedover nederst i høyre hjørne i filen hvor du vil endre modenheten. Velg «Open with», og hvis «Collaborative Lifecycle» ikke er synlig i applikasjonslisten, velg «More apps».

 

 

Applikasjonsruten til venstre på skjermen dukker opp, og du kan enten bla gjennom de ulike appene til du finner den du vil ha, eller du kan søke etter den ved hjelp av søkefeltet øverst. Når du har funnet «Collaborative Lifecycle»-appen, dobbeltklikker du for å starte.

 

I «Collaborative Lifecycle» får du en oversikt over de ulike revisjonene foretatt på den valgte filen og produktets modenhet, før du startet «Colalborative Lifecycle». Du kan også se de ulike modenhetsstatusene filen din kan ha, og hvordan den kan gå fra en status til en annen, f.eks. fra «in work» til «frozen», ved å klikke på overgangen.

Ved å klikke på «frozen»-overgangen, vil filen bli overført og få status «frozen».

Se flere 3DEXPERIENCE-tutorials

 

Jimmy Johansson

Application Engineer