3DEXPERIENCE: Hvordan organisere filene dine

Du må organisere filene dine – vi har verktøyene for å hjelpe deg.

En stor fordel med å bruke 3DEXPERIENCE-plattformen er at du kan få en veldig fin struktur på dokumentene dine, ved å organisere dem og gjøre dem enkle å finne. Verktøyet som brukes til dette kalles “Bookmark editor”, og det er akkurat slik det høres ut – du lager bokmerker som du kan legge til filer, både CAD-data og tilknyttede dokumenter.

Det som er enda bedre er at du kan organisere bokmerkene dine. Med andre ord: Du kan lage et hovedbokmerke for et nytt prosjekt og dele det inn i underkapitler, f.eks. “CAD-files”, “Rendered images”, “Requirements” osv., for å strukturere dataene dine ytterligere.

For å opprette et nytt bokmerke, utvid applikasjonsruten ved å klikke på kompasset øverst i høyre hjørne, og dra og slipp «Bookmark editor» til dashbordet. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet har jeg opprettet en ny fane i dashbordet for bokmerkeapplikasjonen.

 

Klikk deretter på ikonet «New bookmark» i verktøylinjen nederst. Hvis du ikke kan se verktøylinjen, må du utvide den ved å klikke på den lille pilen nederst på skjermen.

Når bokmerket er opprettet, vises det i listen over bokmerker helt til venstre i applikasjonen. Hvis jeg klikker én gang på det nylig opprettede bokmerket for å velge det, og deretter klikker på ikonet “New bookmark” i verktøylinjen, opprettes en underkategori.

Jeg kan gjenta prosessen for å lage enda en underkategori for hovedbokmerket «Universal Joint Project».

Resultatet er at jeg har laget ett hovedbokmerke med to underkategorier for CAD-filer og rendret bilder. Dette gjør det mye lettere for både meg og mine kolleger å finne de forskjellige typene PDF-dokumenter.


Se flere 3DEXPERIENCE-tutorials >>

 

Jimmy Johansson

Application Engineer