6 nye funksjoner i SOLIDWORKS 2021

I forbindelse med lanseringen av SOLIDWORKS 2021, ble det introdusert mange spennende programvareoppdateringer. Alle disse er nå tilgjengelige for brukere med abonnementsavtale. Vi er glade for å kunne presentere de 6 nye funksjonalitetene, der spesielt brukeropplevelsen er forbedret. SOLIDWORKS 2021 byr på ytelsesforbedringer og utvidet funksjonalitet, som gjør arbeidet med design workflow, dokumentstyring, datahåndtering, validering og produksjon til en lek. La oss dykke dypere ned i nyhetene som vil gjøre arbeidet ditt morsommere.

1. Detailing mode til tegninger

Med Detailing mode har det aldri vært enklere å legge til detaljer i tegninger. Det er spesielt effektivt når du arbeider med større konstruksjoner eller tegninger på flere sheets.
I SOLIDWORKS 2021 har vi forbedret Detailing og View Creation, slik at du kan tilføye detaljer i tegningene dine raskt. Det er ikke lenger nødvendig å laste ned hele konstruksjoner, uttallige sheets eller datatunge visninger. Du trenger kun å laste ned den delen av tegningen du arbeider på, noe som reduserer nedlastningstiden og gjør arbeidet mer effektivt.

2. Yteevne i Assemblies

I SOLIDWORKS 2021 er det enklere enn noen gang å vurdere og arbeide med sammenstillinger. Last ned lettvektskomponenter med høy fleksibilitet, finn sirkulære referanser og skap fragmenterte samlinger som konfigurasjoner. Kombiner disse effektivitetsforbedringene med bedre grafikk, og du bruker mindre tid på venting, og mer tid på design.

3. Produktivitetsverktøy i Assemblies

Nyintroduserte verktøy i Assemblies i SOLIDWORKS 2021 gir deg mer kontroll over dine design. Vi har introdusert en ny Mate Property Manager, nye avstandsmuligheter i Chain Patterns og synkroniseringsmuligheter til mønstrede komponentkonfigurasjoner. Det er også forbedringer i Mate Alignment, i tillegg til mulighet for å låse Slot Mate rotasjon.

4. Forbedret brukervennlighet

SOLIDWORKS er kjent for sitt intuitive brukergrensesnitt og muligheten for brukertilpasning. I SOLIDWORKS 2021 tar vi brukervennligheten til nye høyder med funksjoner som øker produktiviteten, og legger fokus på dine design. Nå kan du enklere farge skisser, gjenskape endringer i designet ditt og lukke Command Manager, slik at du får mer plass. Brukertilpasning av visningen er også forbedret, slik at du alltid har de riktige verktøyene tilgjengelig.

5. Visuell yteevne

Når du jobber med store modeller er manipulering av visningen avgjørende. Med den optimaliserte grafiske yteevnen i SOLIDWORKS 2021, kan du forvente massive forbedringer i responstid når du zoomer, ruller og flytter på figurene dine. Gjør dine design levende med SOLIDWORKS 2021.

6. Parter

I SOLIDWORKS 2021 kan en sheetmetal edgeflange nå designes langs ikke-linære kanter. Oppgraderingen inkluderer også bedre støtte av farge, tekstur og gjennomsiktighet ved eksport og import av 3MF- filer. Det nye Flush Miter verktøyet gjør at Miter Trims er enklere å designe når det jobbes med Weldment konstruksjoner. Nå tilpasses bjelkene automatisk til hverandre, slik at de møtes over alle flater. Siden de andre bjelkene er skapt ved mirror, oppdateres de automatisk. Når du har lagt siste hånd på verket, kan du trekke fargevelgeren over en hvilken som helst farge på skjermen din, og designet ditt vil oppdateres deretter. Ligninger kan nå evalueres i Custom Properties, Weldment og Sheet Metal Cut List Properties. Arbeidet med deler har aldri vært mer intuitivt!

Vil du vite mer?

Vi har en samling av videoer som avdekker flere spennende nyheter i SOLIDWORKS 2021!

 

Med vennlig hilsen,

 

Finn Moesborg

Application Engineer