EM-utfordringen: Ny pokal søkes

I disse dager så triller lærkula i EM på kryss og tvers av skjermen. Motivasjonen for all trillingen er heder og ære til vinnerlandet, men også muligheten til å kalle EM-pokalen for sin de neste fire årene.

EM-pokalen går også under navnet «Henri Delaunay Trophy», oppkalt etter UEFAs første generalsekretær. Den er laget av sølv og rager 60 cm høyt med en matchvekt på 8 kg.

Vinner av EM i 2008 var som vi alle vet; Spania. Det er ingen hemmelighet at Spania har vært gjennom en litt tung økonomisk tid i det siste, som så mange andre land i Europa. Med en slik skatt i bokhylla og problemer i statskassa så var gode råd dyre. Finansminister Cristobal Montoro så sitt snitt til å hjelpe en skadeskutt økonomi på beina igjen. Her kom Pantelånerne i Las Vegas på banen. (Gold & Silver Pawn Shop).

En deal ble gjort og EM-pokalen er tapt for alltid! Vi i ProNor sikler på å kunne døpe EM-pokalen «ProNor trophy», og på den måten sikre nordmenn i finalen. Hvert eneste år!

Vi trenger din hjelp og kreative forslag for å gjøre dette. Hjelp oss!

Oppgaven

Design din egen EM-pokal og lag gjerne et stilig bilde av den. Dere kan enten printe, male, lakke og ta et bilde eller f.eks bruke rendringsmodulen PhotoView 360(SW Professional og Premium). Kreativitet og orginalitet belønnes med høy score og avansement i turneringen. Kanskje stikker du av med seieren i årets begivenhet?!

Vi vil gjerne at du leverer inn:
– Modellen
– Bildet
– Historien/inspirasjonen bak pokalen

Konkurransen løper ut juli, og pokalen vil bli sendt til vinnernasjonen i regi av Posten AS. Send inn svar til support@pronor.com, og merk emnefeltet med EM-utfordringen.

Disclaimer: Historien er løst bundet sammen på fiktive fakta uten ei grasrot i virkeligheten. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *