Få tilgang til SOLIDWORKS hjemmefra med en midlertidig lisens

De fleste av oss har raskt måttet forandre hvordan vi arbeider, som et resultat av koronautbruddet. Plutselig har vi flyttet våre aktiviteter fra arbeidsplassen, til hjemmekontoret. Mange møter utfordringer når de skal starte et set-up hjemmefra. For de av dere som jobber i SOLIDWORKS, er det et flertall av løsninger hvis du vil ta med lisensen hjem. Dassault Systèmes tilbyr nå en helt ny løsning.

For noen dager siden publiserte vi en guide med flere måter å ta med din SOLIDWORKS eller PDM lisens til hjemmekontoret.

I denne guiden forklarer vi hvordan du overfører lisensen til din PC, avhengig av lisenstype, PDM system og tilgang til VPN. Se mulighetene og guiden vår her.

Har du ikke tilgang til lisensen hjemmefra? SOLIDWORKS tilbyr et alternativ

Disse mulighetene er ikke oppnåelig for alle. Kanskje har du ikke tilgang til VPN, eller kanskje har du ikke en PC å ta med deg hjem.

Derfor har Dassault Systèmes, firmaet bak SOLIDWORKS, vist sterkt initiativ ved å sørge for at alle brukere kan få software til å fungere hjemmefra.

De tilbyr nå en ny type 30 dagers lisens for SOLIDWORKS, som kan bli tildelt kvalifiserte brukere som arbeider for kundefirmaer.

Dette krever at du, i samarbeid med din SOLIDWORKS leverandør, søker om en slik lisens.

Kan dette være den riktige løsningen for deg? Kontakt vårt supportteam så hjelper vi deg.

Send en mail eller ring vår support for veiledning.

Kontakt oss