Kjenner du noen som fortsatt bruker AutoCAD LT?

Kanskje du er en av de som opplevde CAD-tidens begynnelse, hvor Windows 95 eller MsDOS var det siste nye? Det å gå fra tegnebrett med pen og papir over til CAD (Computer Aided Design) var en liten revolusjon og ble raskt standarden i markedet.

Selv om mange i dag har gått over til å jobbe med 3D-CAD (som for eksempel SOLIDWORKS), er det fortsatt arbeidsoppgaver som med fordel kan løses av 2D CAD-programmer. Gamle modeller og produksjons-tegninger som må oppdateres, skjemategninger for elektro/hydraulikk eller plantegninger for byggebransjen. Finn kaffekoppen og ta en titt på denne videoen her som gir deg et raskt innblikk i tanken bak DraftSight:

Dersom du har brukt AutoCAD eller tilsvarende programmer vil du raskt være igang med DraftSight ettersom du har de samme funksjonene og navnene her. Så om du har SOLIDWORKS fra før; hvorfor forholde seg til flere ulike levrandører og systemer? Har du ikke SOLIDWORKS; hvorfor betale mer for programvare enn nødvendig?

Last ned en GRATIS* versjon av DraftSight her:
http://www.3ds.com/products-services/draftsight-cad-software/free-download/#xtor=AD-508-[swfreetools]-[middle]-[intext]-[www.solidworks.com]

( * Dette er FAKTISK gratis. Du kan bruke programmet så lenge du vil uten begrensninger med prøvetid etc. Liker du programmet men kan tenke deg mer funksjonalitet kan du selvsagt også få dette, og til en lavere pris enn AutoCAD. Ta isåfall turen til: draftsight.com  eller se her )