Lanseringen av Addinor

Spennende nyheter er på vei
Vårt nye 3D-printing merke er straks klart til lansering!

Det gleder oss stort å introdusere Addinor, vår nyeste satsning innen løsninger for additiv produksjon. Denne satsningen går hånd i hånd med vårt engasjement for innovasjon. Addinor er en videreføring av vår 3D-printavdeling, og tilbyr avansert teknologi og ekspertise for å sørge for at bedrifter kan benytte seg av de nye mulighetene additiv produksjon representerer.

Din pålitelige veileder
Målet vårt er at det skal være enkelt å skille mellom maskinvare- og programvaredelen til vår bedrift. Dette vil også gjøre det enklere for deg å få tak i riktig person til riktig tid.

Addinor kommer til å fortsette arbeidet de allerede har gjort som vår 3D-printavdeling hos PLM Group, og de kommer til å sikre en myk overgang for alle kunder som har stolt på vår ekspertise og evner innen additiv produksjon. Det viktigste med hele varemerkelanseringen er imidlertid at det kommer til å gi nytt liv til vårt 3D-printteams effektivitet og kreativitet. De vil i større grad kunne presse grenser, innovere og oppdage mer av 3D-printingens skjulte potensiale.

Vi i PLM Group kommer fortsatt til å være din innovasjonspartner.

Og til deg som er kunde hos 3D-printing er det ingen grunn til bekymring. Du kommer fortsatt til å ha tilgang til det samme dedikerte teamet med 3D-eksperter, de samme produktene og tjenestene du trenger.

Hva skjer nå?
Om et par uker kommer vår 3D-printavdeling til å avduke sitt nye navn: Addinor. De kommer til å forbli din pålitelige samarbeidspartner innen additiv produksjon.
Følg gjerne med på den offisielle lanseringen 6. mai, 2024.

Hold deg oppdatert ved å følge Addinor her:
Instagram, LinkedInYouTubeFacebook

Vi har forberedt noe helt spesielt for deg slik at du kan lære mer om Addinor før den offisielle lanseringen. Christoffer Wester, vår Sales Manager har laget en video der han deler noen av våre nyeste bedriftsoppdateringer og introduserer Addinor for deg.

Det er viktig å merke seg at vi ikke oppretter en ny juridisk enhet. Vi introduserer et nytt varemerke. Alle våre jurdiske enheter i alle land forblir de samme, og vi kommer ikke til å endre faktureringsprosessen. Vi kommer til å forbli på de samme kontorene, og dele kontorplass med PLM Group.