Noen spennende oppdateringer fra oss

Esme Atalay
Country Marketing Manager

Det er alltid viktig å huske på hvor du kommer fra. Særlig når du står overfor noe nytt og spennende.

I over 25 år har PLM Group gitt både mennesker og bedrifter kunnskapen de trenger slik at de kan gi liv til nye innovasjoner. I løpet av årene har vi forandret oss, vokst og utviklet oss. Det som imidlertid har forblitt det samme, er fanesaken vår. Vi har gjennom alle år blomstret når vi former fremtiden til produksjonsbransjen. For at vi skal fortsette å lykkes med dette er det viktig at vi holder tritt med tiden vi lever i.

Når vi nå ser fremover ser vi nye utfordringer, ny ekspertise og mange flotte innovasjoner.

La oss ta en titt på det som kommer, og se de nye satsningsområdene du kommer til å høre mer om i 2024.

Vårt Innovation Center – En lekeplass for ingeniører

Idéen om å lage et Innovation Center har lenge vært en drøm for oss i PLM Group. Vi ønsket å skape et samlingspunkt for kreativitet, der alle som ønsker det kan oppdage, skape og optimalisere deres produksjonsoppsett. I tillegg er det et sted der du har mulighet til å oppdage hva de nyeste teknologiske fremskrittene kan gjøre for deg og din bedrift.

Vi har bygget det i Värnamo, Sverige, og vi mener at vårt Innovation Center bygger bruer mellom idéer og virkelighet gjennom mulighetene 3D-printing tilbyr. Kom på besøk til oss, og bli med på et dypdykk inn i 3D-printingens verden.

Lanseringen av Addinor – Din veiviser innen additiv produksjon

Det er med stor glede at vi kan presentere Addinor: vår nyeste satsning innenfor additiv produksjon. Addinor er en videreføring av vårt satsningsområde innen 3D-printing, og tilbyr ekspertise og løsninger som sørger for at bedrifter kan benytte seg av nye muligheter innen additiv produksjon. Denne nye merkevaren kommer til å lanseres 6. mai, 2024.

Addinor vil fortsette arbeidet til avdelingen 3D-printing i PLM Group. De kommer til å sørge for at overgangen til en ny merkevare for kunder som allerede benytter seg av deres ekspertise og kunnskap innen 3D-printing foregår sømløst. Det viktigste poenget vi må få frem, er at det å introdusere en ny merkevare kommer til å øke effektiviteten og kreativiteten til vårt 3D-printingteam. Det gir dem friheten til å skape, utforske og oppdage det skjulte potensialet til 3D-printing.

Hvis du er nysgjerrig på og ønsker å se hva de kommer til å finne på fra nå av, er du velkommen til å følge Addinors sosiale mediekanaler her:
Instagram, LinkedInYouTubeFacebook.

Om du har behov for mer utfyllende informasjon og de siste nyhetene innen additiv produksjon, kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt.

MODSIM – en ny hverdag innen produktutvikling

I tillegg har vi spennende nyheter på lager for 2024 rundt vår nye MODSIM-ekspertise.

Etter oppkjøpet av Rand Finland Oy, har vi nå den tekniske kunnskapen vi trenger for å støtte våre kunder innen modellering og simulation.

Vi er svært glade for at vi har slått oss sammen med eksperter av et helt ekstraordinært kaliber, og vi ser frem til å utvikle vårt tilbud enda mer.

Blant våre nye kunnskapsledere innen structural simulation finner du nå følgende eksperter på teamet: Kilwa ÄröläKimmo JämsäVladimír DospělPekka Sippola og Viktor Almkvist.

Når det kommer til electromagnetics simulation, har vi utvidet teamet vårt ved å ønske Anne Isohätälä velkommen som vår nye ekspert på dette området. Vi gleder oss også over å ha nye modelleringseksperter på vårt team: Jarno Saastamoinen og Mikko Mutka.

Vi har troen på at MODSIM blir et viktig satsningsområdene de neste årene. Det er et enestående potensial som fortsatt kan utnyttes av produksjonsbransjen.

Følg våre kanaler på våre sosiale medier og meld deg på vårt månedlige MODSIM-nyhetsbrev.

Er du interessert i alt om MODSIM? Ta en titt på vår nyeste video fra Viktor, hvor han veileder deg gjennom sin arbeidsflyt i simulation ved bruk av den skybaserte 3DEXPERIENCE-plattformen.

Gode ting er i ferd med å skje

Vi er veldig takknemlige for at utviklingen av vår bedrift beveger seg i denne retningen. Vi synes det er gode ting som skjer, både for oss og for deg. Vi håper at du tar kontakt med oss, melder deg på våre nyhetsbrev og følger oss på våre sosiale medier for å få en bedre oversikt over det som skjer.

Vi gir deg disse oppdateringene for å sikre at du vet vi fortsatt er din lojale innovasjonspartner.