Nye tilgjengelige kurs i SOLIDWORKS

Et kurs gjør deg sikrere på de mange mulighetene som finnes i programmene vi leverer, og gjør at du bruker mye mindre tid på å designe produktene dine.

lars_haalandVi vet at det er vanlig blant uerfarne SOLIDWORKS-brukere å bruke lang tid på å finne svaret på små og store utfordringer i programmet i løpet av et prosjekt. Det kan være stor forskjell i hvor lang tid en trent CAD-utøver bruker på en gitt oppgave, i forhold til en som er uerfaren. De ekstra timene man trenger som uerfaren SOLIDWORKS-bruker, er tapt arbeidstid som kunne vært unngått ved å investere i riktig opplæring. Det å ikke gi opplæring i profesjonelle verktøy kan koste bedriften dyrt

Bedrifter har i mange tilfeller egeninteresse i å utvikle sin fagkunnskap i SOLIDWORKS. Som med andre profesjonelle verktøy, så er de ansattes CAD-kunnskap et viktig konkurransemiddel som kan gi bedriftene et forsprang på konkurrentene. Denne kunnskapen formidler vi gjerne til dere. Vi har lang erfaring i å levere ikke bare velprøvde standardkurs, men også både egenutviklede kurs og spesialtilpassede kurs, der kundene bestemmer pensumt helt fritt – gjerne i samråd med oss i PLM Group.

Ta gjerne en uforpliktende samtale med oss om hva dere ønsker å forbedre dere på, så setter vi sammen et kurs for dere.

 

Prøv våre nye kurs

Våren 2017 lanserer vi en rekke nye kurs både for nybegynnere og litt mer erfarne SOLIDWORKS-brukere. I tillegg til alle kursene i SOLIDWORKS’ egen kursportefølje, består nyhetene av flere kurs som vi i PLM Group har utviklet selv – på bakgrunn av det vi vet våre kunder har behov for.

Blant de nye kursene våre er SOLIDWORKS Teknisk Tegning – der du lærer alt du trenger for å sette opp og korrigere tekniske tegninger, slik du og din bedrift ønsker at de skal se ut.

I 3D-printing introduksjonskurs, får du hands-on opplæring i bruk av 3D-printere og deltar i en 3D-print prosess fra start til slutt.

Photo Rendering gir deg et dagskurs i SOLIDWORKS Visualize Standard, som du bruker for å lage fotorealistiske bilder av dine 3D-modeller.

Til deg som ønsker en myk start på din SOLIDWORKS-karriere, og som kanskje trenger litt mer opplæring før du går i gang med vårt fyldige SOLIDWORKS Essentials kurs, har vi SOLIDWORKS Pre Essentials.

Vi har også SOLIDWORKS Administrator, som viser deg hvordan du installerer SOLIDWORKS og setter opp SNL lisensserver.

Et nytt kurs vi vet vil være ettertraktet, er vårt «What’s New» kurs der du får en dags gjennomgang av nyhetene i programmet. Dersom du eller din bedrift ikke har mulighet til å bli med på våre årlige What’s New seminarer, så er det god grunn til å ta dette kurset.

Vi minner også om at vi i Oslo nå tilbyr kursene Assembly Modeling og Advanced Part Modeling, og at disse kursene erstatter Advanced Topics i Oslo. Fremover vil vi fremdeles holde Advanced Topics i Trondheim, Bergen og Molde, samt på Island.

Til dere som vet dere vil gå kurs de neste tre årene, men ikke vet hvilke, kan vi anbefale en kursavtale – der du får fri tilgang til alle våre kurs til en god pris.

Få oversikt over alle våre nye og gamle kurs på våre kurssider