Nyheter i SOLIDWORKS RX 2017

Stian Mork

 

Av Stian Mork
18.11.2016

 

SOLIDWORKS RX er et program som installeres med SOLIDWORKS og lar oss sjekke tilstanden/ytelsen til maskinen med tanke på SOLIDWORKS.

Her kan vi gjennomføre ting som benchmark test for å sammenligne ytelse med andre brukeres maskiner, Diagnostics for å sjekke maskinen med tanke på grafikkortdrivere, diskplass, RAM etc. og Benytte Problem Capture for å lage en RX-fil som inneholder logger, videoer osv. som beskriver eventuelle problemer. I tillegg til dette finner vi i 2017 versjonen av SOLIDWORKS RX noen flotte nye funksjoner for å feilsøke ustabilitet.

solidworks rx 2017

Reliability Reports

Opplever man at systemet er ustabilt kan man med den nye Reliability tabben i SOLIDWORKS Rx nå ta en titt på historikken til SOLIDWORKS sesjonene for på den måten å enklere kunne feilsøke eventuelle problemer. Her finner vi data for de siste 60 dager som inneholder datoer, klokkeslett, hvordan programmet er blitt lukket samt hvilken SOLIDWORKS versjon som er blitt benyttet.

rx02

 

Reboot Check

I tillegg til har vi også fått inn Reboot Check som gir oss mer innsikt i oppførselen til systemet. SOLIDWORKS 2017 har lagt til Reboot Check på Diagnostics tabben i Rx verktøyet.

rx03

 

Med disse nye funksjonene i SOLIDWORKS 2017 vet du eksakt hva som skjer med systemet ditt, samt at du vil ha mer informasjon å dele med oss på support dersom problemer skulle oppstå.

Du finner SOLIDWORKS RX på Start|SOLIDWORKS Tools 2017|SOLIDWORKS Rx 2017