PLM Group blir Nordisk forhandler av 3D-printere fra HP

PLM Group utvider nå sitt tilbud av markedsledende 3D-printere med den banebrytende nye teknologien fra HP. Forhandleravtalen gir bedrifter i hele Norden tilgang på de nye 3D-printerene fra HP, og befester PLM Group ytterligere som den mest allsidige forhandleren av additive produksjonsløsninger og support i Norden.

HP har i flere tiår vært en ledende produsent av papirskrivere, og går nå målrettet inn i 3D-print markedet med sin nye HP Multi Jet Fusion teknologi. Printeren som er bygget på en rekke patenterte teknologier kan tilby en meget høy byggekvalitet, samt lavere produksjonskostnader og opp til 10 ganger print-hastighet sammenlignet med konkurrerende 3D-print løsninger.

jan_lundstrøm«Vi er ekstremt stolte over at PLM Group har blitt utpekt som Nordisk forhandler at HPs 3D-printere. Vi tror at 3D-printerne fra HP leverer veldig kunkurransedyktige egenskaper, som markante forbedringer innen printhastighet og kostreduksjon,» sier PLM Groups CEO Jan Lundström: «Avtalen med HP ekspanderer vår portefølje av 3D-printere og befester vår posisjon som den ledende Nordiske forhandleren av de fremste 3D-printløsningene og support» legger han til.

I dag er PLM Group Nordisk forhandler av 3D-printere fra HP, 3D Systems, Markforged og DWS. På den nylige internasjonale «3D Printing Industry Award» vant alle disse firmaene prestisjefulle priser for de beste og mest innovative 3D-printerløsningene tilgjengelige på markedet i dag.

PLM Group ble grunnlagt i 2009, etter en sammenslåing av de ledende SOLIDWORKS-forhandlerene i Norden og Baltikum. I 2014 inkluderte firmaet additive produksjonsløsninger til sin produktportefølje. I dag har PLM Group 17 lokale kontorer i åtte Nordiske og baltiske markeder, med 130 ansatte som hjelper sine kunder på 9 språk. Firmaets årlige omsettning er på omlag 30 millioner Euro.

Les mer om HP Jet Fusion