PLM Group styrker virksomheten med oppkjøpet av CAE Consult Scandinavia AS 

I dag, 29.03.2023, annonserer PLM Group oppkjøpet av den norske SOLIDWORKS-forhandleren CAE Consult Scandinavia slik at tilbudet til det norske CAD-markedet kan utvides ytterligere, den tekniske bredden forsterkes og kapasiteten kan økes.
  
Dette oppkjøpet er en naturlig utvikling for å styrke tilbudet til det norske markedet. Sammenslåingen av kunnskap og virksomhetsområder betyr at kunder fra både PLM Group og CAE Consult Scandinavia kan dra nytte av en bredere teknisk kunnskap og økt kapasitet på support. På denne måten vil det være mulig å skape en bedrift som fullt og helt er dedikert til å levere skreddersydde tjenester til et voksende marked, og sørge for at enda flere kunder kan skape innovasjon. 

Lars Green, General Manager i PLM Group mener oppkjøpet vil sørge for at tilbudet til norske CAD-brukere blir enda bedre. Det sikrer også at de på veien videre har en stødig partner i et dynamisk marked. Han sier:

«CAD- og PLM-bransjen utvikler seg kontinuerlig, og denne sammenslåingen vil sørge for nye muligheter for begge virksomhetene. Vi tror at ved å kombinere vår ekspertise og ressurser, kan vi bli helt dedikert til å tjene vår utvidede kundekrets, og hjelpe dem oppnå sine innovasjonsmål.» 

Lars Green, General Manager PLM Group


Lars Kvendbø, CEO og grunnlegger CAE Consult Scandinavia, vil fortsette sammen med de nye eierne frem til slutten av 2023, for å sikre en myk overgang. Han har følgende å si om oppkjøpet: 

«Vi overlater selskapet og våre kunder til en kvalifisert, pålitelig og stabil eier.  Slik som markedet utvikler seg er det viktig med større aktører og derfor ser CAE Consult Scandinavia en fordel med å gå inn i PLM-Group.» 

Lars Kvendbø, CEO CAE Consult Scandinavia

Dette oppkjøpet betyr at prosessene og systemene til PLM Group og CAE Consult Scandinavia vil slås sammen. Det vil ikke føre til merkbare endringer for kundene. I følge Gunnar Olsen, nåværende CTO i CAE Consult Scandinavia, vil kapasiteten på support og for kurs dra nytte av denne utvidelsen: 

«Ved å slå sammen våre organisasjoner i Norge, vil CAE Consult Scandinavia og PLM Group bli en solid og trygg partner for alle våre kunder. Kapasitetsøkningen sikrer levering av svært god kundesupport og koordinering av vår kursvirksomhet. Vi drar også nytte av å ha en stor organisasjon i ryggen for å kunne hjelpe til å utvikle gode tekniske løsninger for alle våre kunder. Vi ser frem til å bli en del av et større miljø og samtidig vil vi passe på at vi beholder vår særegenhet og tette relasjon til våre kunder.» 

Gunnar Olsen, CTO CAE Consult Scandinavia

Den kombinerte erfaringen til PLM Group og CAE Consult Scandinavia er til sammen godt over 60 år. Denne sammenslåingen sikrer at personlig service og skreddersydde tilbud av CAD- og PLM-løsninger kan fortsette i fremtiden. 

Om PLM Group  
Vår fanesak er å drive bedrifters innovasjon fremover. Vi gjør det ved å digitalisere hele verdikjeden til bedriften, der hele produktets livssyklus innpasses fra designfasen til etter produktet kommer ut på markedet. Vi er del av Pronect AB – en gruppe value-adding resellers, forent av ett formål: å drive innovasjon fremover i norden og baltikum.

PLM Group har samarbeidet med Dassault Systèmes SOLIDWORKS i over 25 år som en value-adding partner. Våre lokalkontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland og Latvia tjener over 6000 bedriftskunder i flere bransjer. 

Om CCS   
Siden 1991 har CAE Consult Scandinavia levert løsninger for mekanisk design til norske kunder. Fokuset deres har siden 2003 vært å levere designløsninger og tjenester basert på programvare fra Dassault Systèmes. I dag leverer de tjenester til over 1000 kunder i norden og baltikum. 

Mer informasjon:

Lars S. Green, General Manager, PLM Group, +45 22108087

Lars Kvendbø, CAE Consult Scandinavia

www.plmgroup.no

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gi innboksen din et kunnskapsdrypp annenhver uke! Registrer deg i dag for eksklusive tips, bransjeanbefalinger og gode tilbud som sikrer at du ligger foran røkla. Registrer deg i dag!