Prøv SOLIDWORKS 2018 Beta uten nedlasting eller installasjon

Lars Haaland
 
Av Lars Haaland
28.08.2017

 
Er du vedlikeholdskunde kan du nå i en begrenset periode prøve neste versjon av SOLIDWORKS, som kommer i oktober. Det nye i år er at du også kan prøve SOLIDWORKS 2018 Beta online i nettleseren din, altså uten å hverken laste ned eller installere.

Du trenger bare å logge deg inn på din konto på kundeportalen, og velge «Beta Home». Du kan også gå inn via My.solidworks.com.

Dette er en veldig enkel og rask måte å få et innblikk i den uferdige betaversjonen, uansett om du ønsker å se nye funksjoner, forbedrede funksjoner, eller bare hvordan den nye versjonen ser ut. 2018-versjonen har flere nyheter som vi tror brukerne er interesserte i. Hvis du ikke har testet betaversjonen før, kanskje du gjør det nå?
 

Bli med på vår lansering av SOLIDWORKS 2018

Åpen betatest for kunder og forhandlere

I perioden juni – september hvert år inviterer SOLIDWORKS alle forhandlere og kunder til å teste kommende versjon av programvaren, slik at eventuelle feil og mangler kan avdekkes og rettes opp før den kommersielle versjonen slippes.

Ved å laste ned og installere og teste denne såkalte betaversjonen av SOLIDWORKS og melde inn eventuelle feil du finner, er du med på å gjøre produktet enda bedre. Feilene meldes rett til SOLIDWORKS, og du blir belønnet med poeng og kan konkurrere med andre ivrige betatestere om ulike premier. Det eneste vi og SOLIDWORKS ber om, er at du ikke bruker denne uferdige versjonen i et produksjonsmiljø. Vi som forhandler kan heller ikke gi deg support på betaversjonen, så her må du klare deg selv.

Dersom du heller foretrekker å teste SOLIDWORKS 2018 med nedlasting og installasjon, er det selvsagt også mulig. Fordelen med dette er at det er enklere å teste SOLIDWORKS med dine egne filer, maler og innstillinger – og ikke minst hvordan din egen PC takler programmet.

Betaperioden varer til en gang ut i september, deretter vil det bli en pause før den kommersielle versjonen av SOLIDWORKS 2018 slippes i oktober.