Render Output Passes i SOLIDWORKS Visualize Professional

Lars Haaland
 
Av Lars Haaland
15.05.2018

I et kundemøte blir du bedt om å endre et bilde du har laget slik at kameraets fokus ligger mer i forgrunnen. I mange tilfeller krever dette at du åpner modellen i SOLIDWORKS Visualize, endrer kamerainnstillingene og så rendrer bildet på nytt. Dette er ikke komplisert eller vanskelig på noen måte, men du må vente på at den nye renderingen skal blir ferdig. Med SOLIDWORKS Visualize Professional finnes det en raskere måte å gjøre slike endringer på.

Visualize Professional har en håndfull verktøy som hjelper deg med å bli mer produktiv når du lager bilder av 3D-modellene dine. Ett slikt verktøy er Render Output Passes, som gjør det mye enklere å utføre endringer i et bildemanipuleringsprogram som Photoshop, etter at bildet er rendret i Visualize. Visualize Professional kan rendre ut flere ulike typer Render Output Passes, noe som gjør det enklere å endre ting som farger, skyggeintensitet og refleksjoner i et bildemanipuleringsprogram, etter at bildet er rendret.

Mange bruker et bildemanipuleringsprogram som Photoshop som et arbeidsverktøy når de lager bilder av 3D-modeller i et renderingsprogram. Selv om Visualize gir deg fine bilder uten at du trenger å utvikle ferdigheter i Photoshop, er det noen effektivitetsgevinster å hente hvis du gjør det.

Render Output Passes er en funksjon som krever SOLIDWORKS Visualize Professional.