Sniktitt på SOLIDWORKS 2020 – Hva er nytt?

Endelig er tiden inne for utgivelsen av en ny versjon av SOLIDWORKS. Hvert år kommer en ny utgave, fylt med forbedringer og nye funksjoner. Ifølge Gian Paolo Bassi, Administrerende direktør for SOLIDWORKS, er utviklingen drevet av brukerne. Årets utgivelse er selvsagt intet unntak – jeg kan love deg at det er flere nye forbedringer som vil forbedre og forenkle ditt daglige designarbeid.

PLM Group avholder sitt lanseringsevent i Lillestrøm i år, og arrangementet vil presentere nyhetene i SOLIDWORKS 2020 for deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen, vær vennlig å klikke her for mer informasjon og registrering.

For de som ikke kan vente lenger, her er mine 3 på topp av nyhetene i SOLIDWORKS 2020.

Detailing Mode på Tegninger (Drawings)

Ytelse har alltid hatt høyt fokus for utviklingsgruppen for SOLIDWORKS, og dette året er intet unntak. Med “Detailing Mode” (Detaljeringsmodus), muliggjør SOLIDWORKS 2020 rask åpning av store og komplekse tegninger.

“Detailing Mode” laster faktisk ikke inn modellene, men views og annotations er intakte. Du kan også gjøre endringer, som å flytte views, legge til målpiler og notes og også printe. Kommandoer som ikke er tilgjengelig er dimmet ut, slik at du enkelt kan se hvilke muligheter som er tilgjengelige.

Med “Detailing Mode” vil du spare mye av din verdifulle tid!

Fleksible Komponenter

Det har vært mulig å lage fleksible komponenter tidligere, men med verktøyet “Make part Flexible” er oppgaven enda enklere. Ved å reorganisere de eksterne referansene vil komponenten kontinuerlig være oppdatert og følger den gjenværende geometrien. Ingen ytterligere konfigurasjoner eller filer trengs å lages, og fleksible komponenter blir oppdatert uavhengig.

Med Flexible Components kommer du raskere til prosjektet ditt!

Mer Effektiv Simulering

SOLIDWORKS Simulation 2020 har en ny funksjonalitet som forbedrer bruken mens den reduserer eller opprettholder kalkuleringstiden. Nå kan du velge å bruke “Draft Quality” mesh på noen deler mens andre har “High Quality” mesh. SOLIDWORKS 2020 har også forbedret kvalitet for kontakter – som nå enten kan være “Rigid” eller “Distributed”. “Distributed Connectors” gir mer realistisk påkjenning og eliminerer resultatene av “Hotspot”.


SOLIDWORKS 2020 gir enda raskere simuleringer med bedre kvalitet!

3DEXPERIENCE

SOLIDWORKS er integrert med 3DEXPERIENCE plattformen til Dassault Systèmes, noe som åpner nye muligheter for kommunisering, samarbeid og simulering. SOLIDWORKS sammen med 3DEXPERIENCE plattformen tar din produktutvikling til et nytt nivå.

Se den korte introduksjonen her, vi kommer til å vise deg mer på lanseringseventet.

 

Dette er selvsagt ikke alle de nye forbedringene og funksjonene til SOLIDWORKS 2020. Vi kommer til å presentere flere av disse på vårt lanseringsevent, og disse vil dekke alt fra SOLIDWORKS 3D CAD til PDM, MBD, CAM, Composer og selvsagt Simulation. Håper å se deg der!

 

Meld deg på her

 

 

Lars Haaland
Technical Consultant