Ta kurs når det passer deg: Flere kurs er nå tilgjengelige som e-læring

Solidworks e-learning

Lars Haaland

 

Av Lars Haaland
13.02.2017

 

Vi tilbyr nå e-læringskurs som lar deg ta opplæring i eget tempo, når du ønsker det. Kursene som er laget av SOLIDWORKS, kalles «Self Paced E-learning» og er nettbaserte. De består av mange timer med video og er ment å brukes uten manual. Du følger kursene i eget tempo og kan laste ned øvingsfiler for ulike kapitler. Du bruker din egen SOLIDWORKS-installasjon for å jobbe med de ulike oppgavene.

Kursene kjøper du av oss i PLM Group Norge og du får tilgang til dem ved å logge inn med passord og brukernavn på MySolidworks.com.

Disse kursene er ikke ment å erstatte instruktørledede kurs i klasserom. For deg som ønsker kurset presentert av kyndige instruktører som snakker norsk, er det våre ordinære instruktørledede kurs som er det beste valget. Dersom det er flere hos din bedrift som vil ha samme kurs, vil det kanskje lønne seg at vi kommer til dere.

E-læringskursene er først og fremst et tilbud til deg som av ulike årsaker ikke har mulighet til å bli med på våre instruktørledede kurs som vi holder i Oslo, Bergen, Trondheim og Molde.
Pr i dag er disse kursene sluppet:

  • Creating Animations Using SOLIDWORKS
  • Flow Simulation
  • Mold Design Using SOLIDWORKS
  • Routing: Piping & Tubing
  • Sheet Metal
  • SOLIDWORKS API Fundamentals
  • Surface Modeling
  • Weldments

Du får tilgang til kursmateriellet i tre måneder etter at du har kjøpt kurset. For de fleste vil dette være mer enn tilstrekkelig for å kunne lære seg stoffet. Kursmateriellet er snakket inn på lettfattelig engelsk, med manus som kan lastes ned som PDF ved behov. For å sjekke om du følger med på kurset blir du innimellom bedt om å svare på spørsmål fra pensum.
Innholdet i disse e-læringskursene er for en stor del likt som de instruktørledede kursene, så det instruktørledede versjonene av kursene har samme pensum.

 

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om dette og andre kurs vi holder