Ta steget mot en smartere og mer spisset bedrift

“Det vil ta evigheter å implementere en PLM-løsning; vi vil ha resultater NÅ.”

“Vi forstår viktigheten av en PLM-strategi og løsning, men vi har ikke råd til det.”

“Vi er bekymret for forstyrrelser i produksjonen og om en PLM-løsning vil støtte vår eksisterende forretningsprosess.”

Det er forståelig at det å implementere og ta i bruk en PLM-strategi og -løsning bringer frem mange spørsmål, utfordringer og bekymringer.

For at det skal være bryet verdt, må en PLM-løsning være enkel å implementere, koste lite og være lett å bruke for alle i hele organisasjonen. Og minst like viktig; den må gi raske resultater.

Hvis det tar deg 3 til 4 år å tilpasse og implementere en kostbar PLM-løsning, vil det antagelig sinke deg – du går glipp av muligheter og sakker akterut i konkurransen.

Men hvilket valg har du? Du må enten svelge kamelen og kjøpe en løsning som lover å levere fordeler i flere tiår. Eller du kan bare sitte der og ta sjansen på at du ikke taper mot konkurrentene.

Det finnes et tredje alternativ. Smart PLM.

SmartPLM-logoSmart PLM er en løsning som er rask å implementere og gir kort tilbakebetalingstid. Smart PLM er en ‘nedenfra og opp’ -tilnærming som bygger PLM-muligheter steg-for-stødig-steg. Med løsninger for hvert steg i utviklingsprosessen.

Se videoen under for å få et innblikk i hvordan Smart PLM kan gi din bedrift et konkurruansefortrinn og gjøre plass til mer innovasjon.

 

 

 

Ingen risiko, full gevinst. Smart PLM bygger mulighetene dine steg for steg, med løsninger for hvert ledd i produktutviklingsprosessen din. Dette reduserer faren for at prosjekter skal sprenge budsjettet og holde på i evigheter uten å gi resultater.

Rimeligere, raskere, bedre produksjon

Smart PLM gjør underverker med produksjonsprosessen din gjennom forbedret samarbeidet i bedriften, slik at man kan overholde fristene på en komfortabel måte. Med smartere og mer spisset produksjonslinje kan selskapet ditt produsere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, hver gang. Videoen under forklarer mer.

 

Hvordan gjøre innkjøp til et konkurransefortrinn

Smart PLM plasserer deg i førersetet i innkjøpsprosessen. Den strømlinjeformer innkjøpene ved å involvere leverandørene tidlig i prosessen, slik at man får raskere og mer nøyaktige tilbud. Dette betyr at du kan levere bedre produkter til lavere priser og raskere enn forventet, noe som gir deg et fortrinn i forhold til konkurrentene. Videoen under forklarer mer.

 

Ingeniørene dine får plutselig mer tid til innovasjon

Gjenbruk av design, eliminering av repetitive oppgaver, reduksjon i antall prototyper – når du innfører dette får ingeniørene tid til å gjøre det de er best til; innovasjon. Hva betyr det for bedriften din å være mer spisset? Nyere, bedre produkter ut på markedet – raskere. Videoen under forklarer mer.

 

Flere fjær i hatten til markeds- og salgsteamet

Uavhengig av hvor stor bedriften din er, blir du i stand til å levere. Med en raskere og mer spisset markedsprosess som hjelper markedsførings- og salgsteamet ditt til flere ordrer, og som hjelper deg med å bli mer lønnsom enn konkurrentene. Det er dette Smart PLM kan gjøre for deg. Videoen under forklarer mer.

 

Økt omsetning fra ettersalg

Hva om kunne produsere reservedeler på forespørsel ved å bruke additiv produksjon? Hva om du kunne produsere lettforståelige håndbøker og brukerveiledninger? Hva om kundene dine kunne finne informasjon og bestille reservedeler på nettet på en enkel måte? Med Smart PLM kan du gjøre dette. Videoen under forklarer mer.

 

 

Vi er her for å hjelpe!

Kontakt oss for mer informasjon